1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 266 ismi emekliye sevketti
266 ismi emekliye sevketti

266 ismi emekliye sevketti

Emniyet Genel Müdürlüğü, Yüksek Değerlendirme Kurulu kararlarını açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Karara göre, 118 emniyet müdürü ile 148 emniyet amirini emekliye sevk edilirken, 1169 emniyet müdürü de terfi aldı. 

Ağustos ayında M. Celalettin Lekesiz başkanlığında toplanan Emniyet Genel Müdürlüğü  Yüksek Değerlendirme Kurulu, kararlarını açıkladı. Karara göre 13 birinci sınıf emniyet müdürü, 16 ikinci sınıf emniyet müdürü, 49 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 40 dördüncü sınıf emniyet müdürü ile 148 emniyet amiri emekliye sevk edildi. 

1169 EMNİYET MüDüRü TERFİ ALDI

İçişleri Bakanı Sebahattin öztürk tarafından onaylanarak yürürlüğe giren karara göre, 444 üçüncü sınıf emniyet müdürü ikinci sınıf emniyet müdürlüğüne, 419 dördüncü sınıf emniyet müdürü de üçüncü sınıf emniyet müdürlüğüne, 306 emniyet amiri de dördüncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, komiser yardımcısı, komiser ve başkomiser terfilerini de açıkladı. Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile 90 başkomiser emniyet amirliği rütbesine, 89 komiser başkomiserlik rütbesine, 246 komiser yardımcısı da komiserlik rütbesine terfi etti. 

Kaynak : AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.