1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti'den sessiz sedasız aday oldu
AK Parti'den sessiz sedasız aday oldu

AK Parti'den sessiz sedasız aday oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Siirt'te okuduğu şiir nedeniyle 1999 yılında 4 ay tutuklu kaldığı Pınarhisar Cezaevi'nin o dönemki savcısı olan Hüseyin Özbakır, AK Parti'nin Zonguldak't

A+A-

Erzurum Güncel- İlk kez 1999'da Pınarhisar Cezaevi'nde tanışan özbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yolları 16 yıl aradan sonra bir kez daha kesişti. Erdoğan'ın kurmuş olduğu AK Parti'de siyaset yapma fırsatı yakalayan özbakır, bu fırsatı kendisine veren Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da teşekkür etti.

"MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİ YERSİZ VE ANLAMSIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la zaman zaman görüştüğünü belirten özbakır, Erdoğan'ın diyaloğa ve istişareye açık bir karaktere sahip olduğunu ifade ederek, muhalefetin Erdoğan'la ilgili olarak dillendiği eleştirilerin yersiz ve anlamsız olduğuna vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevinde olduğu süre içerisinde hem cezaevi çalışanlarıyla hem de koğuştaki arkadaşlarıyla sürekli diyalog içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen AK Partili özbakır, özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a 'diktatör' yakıştırmasına da tamamen karşı çıkıyor.

öZBAKIR: CUMHURBAŞKANIMIZA çOK HAKSIZLIK YAPILIYOR

 

Erdoğan'a bu konuda çok haksızlık yapıldığının altını çizen özbakır, reis-i cumhurun tam bir vefa örneği olduğunu söylemekten de kaçınmadı. özbakır, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye ne kadar faydalı ve önemli işler yaptığını söylemenin gereği bile olmadığına vurgu yaparken, kendisini tanıyan ve onunla diyaloğa geçen herkesin onun ne kadar harika bir insan olduğunu görür, açıklamasında bulundu.

KARADENİZLİ öZBAKIR, ZONGULDAK'A HİZMETE HAZIR

9 yıldan beridir Zonguldak'ta halkla iç içe bir görev sürdürdükten sonra AK Parti'de siyaset yapmaya kararı verdiği belirten özbakır, eğer milletimiz bize Meclis'e gitme yolunu layık görürse şehrimizi kalkındırmak için, diğer partili arkadaşlarla birlikte şehrimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağımın sözünü vermek istiyorum, dedi. Aslen Trabzon Sürmeneli olan özbakır, 2006 yılında Zonguldak'a Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmış daha sonra da burada emekli olmuştu. (Haber 7)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.