1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Acun'u RTÜK affetmedi
Acun'u RTÜK affetmedi

Acun'u RTÜK affetmedi

RTÜK, insanlık onuru ile oynadığı gerekçesi ile TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim’ isimli yarışmaya ceza kesti.

A+A-

Erzurum Güncel-

RTüK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardı.

Vatandaşlardan gelen 561 şikâyeti değerlendirip programı mercek altına alan RTüK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardı.

23-24 Ocak tarihlerinde yayınlanan program için kanala, bir önceki ayın reklam gelirlerinin yüzde 1’i oranında para cezası kesildi.

Deneme

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

TV8 'deki 21 Şubat eleme gecesinde performansıyla jüriden en düşük oyu Viyana doğumlu Gülay Hançer aldı. özden Cerrahoğlu ise İşte Benim Stilim yarışmacıları tarafından elenmek üzere adı verilen isim oldu. özden , İşte Benim Stilim kızları onun adını verince şoka girdi. İki isim için jüri yeniden oylama yaptı. İşte giden ismi belirleyen oylamanın sonucu;

Nur Yerlitaş Gülay Hançer gitsin dedi. 
İvana Sert Gülay Hançer gitsin dedi. 
Uğurkan Erez özden Cerrahoğlu elensin dedi. 
Kemal Doğulu Gülay Hançer dedi. 
Hadise ise sonuç belli olunca isim vermedi. 
gülay-hançer-işte-benim-stilim-elendi.jpgİşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) eleme gecesinde bu hafta elenen isim Gülay Hançer oldu. Gülay Hançer 'kızlar birbirinizi kırmayın' diyerek İşte Benim Stilim yarışmasına veda etti. 

BU TARZ BENİM 'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim 21 Şubat eleme gecesinde 4 kişi elendi. Bu hafta format değiştiren Bu Tarz Benim 'de iki erkek yarışmacıyla iki bayan yarışmacı en düşük oyu alarak elendiler. 

Ebru Akel'in sunduğu Bu Tarz Benim eleme gecesinde konuk jüri üyesi Bülent Ersoy ile hareketli bir gece yaşandı. 11 kadın ve 11 erkek yarışmacı ve yeni formatıyla ekrana gelen Bu Tarz Benim 'de bol elemeli bir final yaşandı. Bu Tarz Benim 'de bu hafta 2 erkek yarışmacı ile 2 kadın yarışmacı elendi. Bu Tarz Benim erkeklerinden Serhan ve Okan kızlardan Esra ve Tuğba elendi.




''internethaber''
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.