1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Adnan Hoca'dan bomba Erdoğan yorumu
Adnan Hoca'dan bomba Erdoğan yorumu

Adnan Hoca'dan bomba Erdoğan yorumu

Abdullah Öcalan'ın serbest kalacağı iddialarına sert çıkan Adnan Hoca, "Tayyip Hoca'mı çok ezdiler" dedi. Adnan Hoca, MHP'yi Erdoğan'a destek vermeye çağırdı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Adnan Hoca olarak Adnan Oktar, Abdullah öcalan'ın 2015'te serbest kalacağı iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tayyip Hoca'mı çok ezdiler ve ezmeye kararlılar" dedi.

KCK Yürütme Konseyi üyesi Murat Karayılan'ın, çözüm Süreci’nin başarıyla sonuçlanması durumunda Abdullah öcalan’ın 2015 yılının Nisan ayında yapılması planlanan PKK’nın 12’nci kongresine katılacağını öne sürmüştü.

Karayılan'a sert çıkan Adnan Hoca, "Ya kardeşim öyle bir şey yok. Ne 15'te, 25'te... hiçbir şekilde olmaz. Asla! Cinayet! Benim Mehmetçiğimi, polisimi vurduysa şehit ettiyse cezası müebbettir" dedi.

İşte Adnan Hoca'nın o açıklamaları:

HEPSİ ASILACAKTI

Ya kardeşim öyle bir şey yok. Ne 15'te, 25'te... hiçbir şekilde olmaz. Asla! Cinayet! Benim Mehmetçiğimi, polisimi vurduysa şehit ettiyse cezası müebbettir. Ya kardeşim normalde asılıyor. İran asıyor, vince takıp asıyor. Biz asmadık hapsettik. Yatıp kalkıp sevinsinler, şükretsinler. Yeni değişti bizim kanun, hepsi asılacaktı normalde.

KIYAMETİN KOPMASI DEMEK

Bu demek biliyor musun, Türkiye'nin yıkılması demek. Türkiye'nin yıkılması demek Ortadoğu'nun yıkılması demektir. Ortadoğu'nun yıkılması bütün bölgenin yıkılması demektir ve kıyametin kopması demektir. Böyle bir şey olmaz. İran canı isteyince bu PKK'lıları kadın kıyafeti giydirip oynatıyor. Köpek gibi korkuyorlar İran'dan. 

TAYYİP HOCA'MI çOK EZDİLER

(...) MHP'nin tavrı öyle değil. MHP soğukkanlı sakin izliyor olayı. Tayyip Hoca'mı çok ezdiler ve ezmeye kararlılar. Yanında duran adam sayısı da az. Ama o da maşallah delikanlı çıktı, direniyor. Ama tek başınan onun PKK'yla baş etmesi çok zor, iyi destek gerekir. MHP sık sık demeç versin. Bölünmeye karşı olduğunu, Abdullah öcalan'ın bırakılmasının mümkün olmadığına dair net açıklamalar yapsın ki Tayyip Hoca'mın da eli güçlensin. O diyor, tek devlet, tek millet, tek bayrak ama kolay bir şey değil. Tek başına bir insan bunu gece gündüz diyemez. Bütün Türkiye aynısını söylüyor, ben de bunu söylüyorum diyecek. 

 İŞTE ADNAN HOCA'NIN O SöZLERİ...

''internethaber''
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.