1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Ahmet Hakan'a çok sert sözler
Ahmet Hakan'a çok sert sözler

Ahmet Hakan'a çok sert sözler

Katıldığı televizyon programında kullandığı iddia edilen sözler nedeniyle savcıya ifade veren iş adamı Ali Ağaoğlu, 'Ahmet Hakan'ın yazdığı bir yazı var. Herhalde Ahmet Hakan'ın son günlerde biraz PR'ı düştü, beni PR aracı olarak kullanıyor' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Katıldığı televizyon programında kullandığı iddia edilen sözler nedeniyle savcıya ifade veren iş adamı Ali Ağaoğlu, "Ben programda 'kadın' kelimesini kullanmadım. Ben kadınları kutsal olduğuna inanan bir insanım" dedi.

Bakırköy Adliyesi'ne gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, katıldığı bir televizyon programında söylediği iddia edilen sözler nedeniyle hakkında açılan soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi. 

Adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Aslında konunun programla çok bir ilgisi yok ama Ahmet Hakan'ın yazdığı bir yazı var. Herhalde Ahmet Hakan son günlerde biraz PR'ı düştü, herhalde beni PR aracı olarak kullanıyor. Ben programda 'Kadın' diye bir kelime söylemedim. Orada söylediğim 'ben gecelik ilişki sevmem, yaşamam' lafım bu. 'Kadın' kelimesi geçmiyor. Ahmet Hakan herhalde duyduğunu anlamıyor, onu çevirip 'kadın' diye yazıyor. Ben kadınlara saygı duyan bir insanım. Kadının kutsal olduğuna inanan bir insanım. Programı bir daha izleyin benim ağzımdan çıkan kelime "kadın" değildi. Benim de annem, karım ve kızım var. Kadınlara hakaret kesinlikle söz konusu değil" ifadelerini kullandı. 

Gazeteci Ahmet Hakan'ı üzerinden PR yapmakla suçlayan Ağaoğlu, "Ahmet Hakan'ın normal yazıları acaba kaç okunuyor. Altına kırmızı puntolarla 'Ali Ağaoğlu' yazınca acaba bu haber ne kadar tıklandı. Onu ben de merak ediyorum. Gidince ben de arkadaşlarıma söyleyeceğim, bunu araştıracağım. Herhalde benim PR'ımdan istifade etmeye kalktı" diye konuştu. 

ünlü iş adamı gazetecilerin soruları üzerine Ahmet Hakan'a karşı bir dava açmayacağını belirterek, "Ahmet Hakan benim arkadaşım, değerli bir yazardır. Hukukçularım 'dava açalım' dediler. Herhalde yanlış bir anlama oldu" dedi. 

Yazıdan sonra Ahmet Hakan ile görüştüğünü de söyleyen Ağaoğlu, "Görüştüm, özür değil de özüre yakın bir kelime kullandı. Hatta mesaj attı. Mesajı da telefonumda" şeklinde konuştu.  

SADIK KAHRAMAN-MUSTAFA BAKIRHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.