1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ayrılsak da Beraberiz, yakında!
Ayrılsak da Beraberiz, yakında!

Ayrılsak da Beraberiz, yakında!

Bir zamanların çok sevilen dizisi Ayrılsak da Beraberiz yeniden izleyiciyle buluşuyor. Ayrılsak da Beraberiz’in yayın günü belli oldu.

A+A-

Erzurum Güncel-

1999 yılında başlayan ve 2004 yılında ekranlara veda eden dizinin yeni oyuncu kadrosuyla Mint Yapım tarafından çekilen dizinin kadrosunda Algı Eke, Suzan Kardeş, Hatice Aslan, Güneş Zavrak, Deniz Oral,Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyor.

Boşanmalarına rağmen aynı evi paylaşmaya devam eden bir çiftin hikayesini anlatan dizi, ilk bölümüyle 17 Mart Salı akşamı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Birol Güven ve Resul Ertaş'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda da Bora Tekay oturuyor.

İLK BöLüMüN öZETİ
üç yıl önce büyük bir aşkla dünya evine giren Berna ve Teoman çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verir. İki inatçı çift de kararından dönmeye niyetli değildir. Berna ve Teoman’ın bu kararına en çok anneleri Mehveş Hanım ve Hurinur Hanım sevinir.

Birbirinden hoşlanmayan ve her fırsatta tartışan dünürler için, Berna ve Teoman’ın boşanma haberi çok sevindiricidir. Yalnız bir sorun vardır. Berna ve Teoman boşanmıştır ancak ikisi de evden ayrılmama konusunda oldukça inatçıdır. Boşandıkları halde aynı evde yaşamaya devam eden çiftimizi birbirinden komik ve eğlenceli günler beklemektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.