1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli'den Suudi Arabistan açıklaması!
Bahçeli'den Suudi Arabistan açıklaması!

Bahçeli'den Suudi Arabistan açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suudi Arabistan'la birlikte yapılması gündemde olan kara operasyonuyla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Suudi Arabistan ile birlikte bir kara operasyonu yapılması iddialarını değerlendirdi.

Bahçeli: ''Suudi Arabistanla yan yana geliniyorsa netice çok kötü tahminlerin ötesinde feci olaylara kapı aralayabilecektir'' dedi. Bahçeli şunları söyledi: 

HüKüMET SINIRIMIZI KORUMAK ZORUNDA

"Dışişleri Bakanı 'kara operasyonu lazım' sözleriyle AKP'nin nasıl bir anlayışta olduğunu deşifre etmiştir. Elbette hükümet ülke güvenliğini korumak, sınırlarımızın ötesinden kaynaklanan vahim tehlikelere karşı etkili ve caydırıcı önlemler almak mecburiyetindedir.

FECİ  OLAYLARA KAPI ARALAYABİLİR

Ancak küresel projeleri temin ve takviye için herhangi bir askeri operasyon planlıyor ve bu maksatla Suudi Arabistan’la yan yana geliniyorsa netice çok kötü, tahminlerin ötesinde feci olaylara kapı aralayabilecektir.

AKİBET KORKUNç OLUR

Türkiye yabancı başkentlerde kurgulanan şiddet ve vahşet senaryolarına taşeronluk yapamayacak, aksi halde akıbet korkunç olabilecektir."İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.