1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Bakın kimin adamı çıktı!
Bakın kimin adamı çıktı!

Bakın kimin adamı çıktı!

Ahmet Hakan saldırısıyla ilgili olay iddia Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Küçükşahin'den geldi. İddianın kaynağı ise Abrurrahim Boynukalın. Ahmet Hakan'a saldıranlar Sedat Peker'in adamlarıymış

A+A-

Erzurum Güncel- Ahmet Hakan saldırısıyla ilgili herkesi şaşkına çeviren yeni bir iddia ortaya atıldı. ünlü yazarı döverek hastanelik eden saldırganların Sedat Peker'in adamları olduğu öne sürüldü. 

Bu iddia kadar iddianın kaynağı da hayli dikkat çekici. Hürriyet Gazetesi'ne saldırıolayında yer alan Abrurrahim Boynukalın , Sedat Peker olayını ortaya atan isim. İddiayı kamuoyu gündemine taşıyan ise Boynukalın'ın Numar Kurtulmuş ile olan konuşmasına tanık olan Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Şükrü Küçükşahin oldu. 

SEDAT PEKER'İN ADAMLARI
ahmet-hakan-saldiranlar-kim.jpgŞükrü Küçükşahin Meclis açışında karşılaştığı Numan Kurtulmuş ile sohbet ederken yanlarına Abdurrahim Boynukalın gelmiş. Abrurrahim Boynukalın , Numan Kurtulmuş'a Ahmet Hakan saldırısıyla ilgili bilgi vermiş. Söyledikleri ise aynen şunlar olmuş;

"Ahmet Hakan'ı dövmüşler, bize yüklemek istediler. Onunla ilgileniyordum ama Allah'tan Sedat Peker'in adamlarıymış..."

KURTULMUŞ'UN YüZü EKŞİDİahmet-hakan-saldiri-.jpg
Şükrü Küçükşahin ilk anda Abrurrahim Boynukalın'ı tanımamış. Tanık olduğu o an ile ilgili şunları aktarıyor;

"Kurtulmuş söyleyecek söz bulamadı ama yüzü ekşidi. Sohbeti uzatmak istemediği belliydi, genç (Abrurrahim Boynukalın) yanlarından ayrıldı"

Şükrü Küçükşahin duydukları karşısında hayli şaşkın bir halde kalıyor. Sedat Peker iddiasıyla ilgili Numan Kurtulmuş bir yorumda bulunmuyor. 

SEDAT PEKER'İN ADAMLARI MI?
ahmet-hakan-saldirganlari.jpgAbdurrahim Boynukalın'ın 'Sedat Peker'in adamlarıydı' iddiasıyla birlikte gözler yeniden saldırganlara döndü. Hatırlanacağı gibi ilk anda 4 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerden üçü AK Parti üyesi çıkmış ve bunu bizzat ömer çelik açıklamıştı. AK Parti olay üzerine hemen bu kişileri ihraç etmişti. Sedat Peker şu ana kadar iddiayla ilgili bir açıklama yapmadı. Vereceği yanıt büyük bir merakla bekleniyor. 

MAHKEMEDE NE İFADE VERDİLER?
Ahmet Hakan saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişi dün mahkemeye çıkarıldı. 7 kişiden Ahmet Şengüler "kasten yaralama" suçundan tutuklanırken diğer zanlılardan Kamuran Ergin, Uğur Adıyaman ve Fuat Elmas adli kontrol şartıyla, 3 kişi de mahkemece serbest bırakıldı.

Saldırganlar arasında yer alan Yahya Kemal G'nin eski bir özel harekât polisi olduğu ortaya çıktı. Yahya Kemal G.'nin ismi, Nisan 1992'deki çiftehavuzlar Operasyonu'nda da geçmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.