1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Bazı Güvenlik Güçleri Kusurlu Olabilir
Bazı Güvenlik Güçleri Kusurlu Olabilir

Bazı Güvenlik Güçleri Kusurlu Olabilir

İçişleri Bakanlığı Cizre'de kafasından vurularak öldürülen çocukla ilgili, "Olay yerindeki bazı güvenlik güçleri kusurlu olabilir." açıklamasını yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- İçişleri Bakanlığınca, Cizre'deki gerginliğe ve 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın öldürülmesine ilişkin "Müfettişlerin ilk tespitlerine göre, olay yerinde bulunan aracın içindeki güvenlik görevlilerinden bazılarının olayda kusurlu olabileceği değerlendirilmektedir. Konu ile ilgili soruşturma her türlü ihtimal dikkate alınarak bütün yönleri ile devam etmektedir" açıklamasında bulunuldu.

"GüVENLİK GüçLERİ KUSURLU OLABİLİR"

Bakanlığın internet sitesi aracılığıyla yapılan yazılı açıklamada, 14 Ocak 2015'te Şırnak'ınCizre ilçesinde Nihat Kazanhan'ın hayatını kaybettiği hatırlatıldı. Konu ile ilgili olay yerinde çatışma olmadığına ilişkin yerel makamlardan alınan ilk bilgilerin kamuoyuyla paylaşıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ayrıca, Bakanlığımız tarafından olayın aydınlatılması için Mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir. Müfettişlerin ilk tespitlerine göre, olay yerinde bulunan aracın içindeki güvenlik görevlilerinden bazılarının olayda kusurlu olabileceği değerlendirilmektedir. Konu ile ilgili soruşturma her türlü ihtimal dikkate alınarak bütün yönleri ile devam etmektedir."

İçişleri Bakanlığı: Cizre'de Bazı Güvenlik Güçleri Kusurlu Olabilir
haberler.com
A.A
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.