1. HABERLER

  2. EGE

  3. Cübbeli Ahmet'ten namus dersi!
Cübbeli Ahmet'ten namus dersi!

Cübbeli Ahmet'ten namus dersi!

Cübbeli Ahmet, cep telefonlarının günah kutusu olduğunu iddia etti, fotoğraf paylaşımlarına tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel-

Cübbeli Ahmet, bu kez cep telefonuyla internete giren, fotoğraflarını çekenlere tepki gösterdi! Karınızı, kızınızın fotoğraflarını koymayın bunları birileri görüyor diyerek cemaatini uyaran Cübbeli, namus dersi verdi. Cep telefonlarının günah kutusu haline geldiğini iddia eden Cübbeli, bu telefonların cehenneme girmenin yeni yolu olarak tarif etti.

Cübbeli Ahmet, son vaazında bu kez cemaatini cep telefonları için uyardı. Telefonların günah kutusu haline geldiğini söyleyen Cübbeli, cep telefonlarıyla eşinin fotoğraflarını çekip, paylaşanlara da namus dersi verdi. İşte Cübbeli Ahmet'in o sözleri;

"TüM GüNAHLARIN KUTUSU"

Bir cep telefonu var, onda bir de internet bağlı! Dünyanın tüm günahlarını işlemek şu kadarcık bir şeyde! Tık tık tık... İstediğinle mesajlaş, istediğinle konuş, istediğinle müstehcen konuş, istediğin yerde kötü siteye gir. İstediğinle randevulaş, herşey şu kadar. Şu cep telefonu eskiden olsaymış, kimse evliya olamacakmış ümmetten. Ne bela bu ya! Tüm günahların kutusu. Bütün günahların kutusu. İsteyen için tabi! 

"MESAJ ATMAYI BİLMEM"

Benim gibi olursan mesala, mesaj atmayı bilmem, numarayı bulamam. Bilmiyorum o ayrı bir şey! Sadece telefona bakabiliyorum o kadar. Ama siz maşallah kurt olmuşsunuz. Biraz al bilin be! Uğraşmayın şu işlerle, yenilik, yenilik, yenilik. Cenenneme girmenin yeni yolları. Bırakın şu yenilikleri. 

"BU NE REZİLLİK YAHU"

Şimdi yeni bir şeyler daha çıkmış. Whatshap felan, filan. O bile geri kalmış, hergün yeni birşey çıkıyor. Hepsi, birbirinin yediğini içtiğini biliyor. Bu ne rezillik yahu. Ortaya atıyorlar, öyle bir şey olur mu yahu? Herkesin bir mahremiyeti var. Kadını, erkeği var bunun. Diyor ki ben bunu kadını attım diyor. O kadın kocasına gösteriyor seni. 

"KADIN KOCASINA GöSTERİYOR"

Sen ne anlamaz bir insansın be! Şu kadınların ne işi var internette resim atmaya. Kadınlar, kocalarına gösteriyor. Kadın yokken çocukları var. Bazısının kolu açık, bazısının boynu açık. Ne meraklısınız göstermeye! Yazıklar olsun, yıllardır vaazediyorum size. Koymayın bir resim ölür musunuz yav. Koymayın görünüyor bu. 

"O FOTOĞRAFLAR SİLİNMİYOR"

Telefonu değiştiriyorsunuz, götürüyorsunuz Doğubank gibi bir yere. Orada tüm fotoğrafları alıyorlar. Kadını, kızı koymayın be. Satarken, alırken içerisinden alıyorlar bunu. Ne lüzum var, senin karını kızını görsün yav! Namuslu olun biraz ya! Namusunuzu artırın, kıskanın biraz ya! 

"ABD BENİMLE UĞRAŞIR AMA..."

Karını, kızını çekiyorsun hatıra diye. O cep telefonunda durduktan sonra Amerika'nın elinde bunlar. Amerika benimle mi uğraşacak diyebilirsin. Amerika benimle uğraşır, seninle uğraşmaz ama belki de seninle uğraşacak birisi olunur. Küçük kızınızın bile fotoğrafını atmayın. Bazı gözler göz değil. Allah ıslah etsin onları."

"İnternethaber"
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.