1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cübbeli Ahmet'ten olay Papa yorumu!
Cübbeli Ahmet'ten olay Papa yorumu!

Cübbeli Ahmet'ten olay Papa yorumu!

Cübbeli Ahmet Papa'nın Türkiye ziyaretini öyle sözlerle yorumladı ki duyan şaşırdı. İşte Cübbeli'nin Papa'ya yaptığı şaşırtan teklifi;

A+A-

Erzurum Güncel-

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Mahmut ünlü, Türkiye'yi ziyaret eden Papa Françesko’yu Müslümanlığa davet etti. Bartholomeos ile İstanbul'da bir araya gelecek olan Papa'nın her iki kiliseyi birleştirmeye çalıştığını ifade eden Cübbeli Ahmet, her iki kilisenin bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

Cübbeli Ahmet Show TV'ye Papa'nın Türkiye ziyaretini değerlendirdi. Cübbeli, Papa'nın Türkiye ziyaretinde asıl amacın kiliseleri bir araya getirmek olduğunu söyleyerek, "Gevurlar bizden önce akıllandı. Bizi birbirine soktular, şimdi kendileri kafalarını kullanıyorlar" diye konuştu. İşte Cübbeli'nin kendine has üslubuyla değerlendirdiği Papa ziyareti;

"Ya biz niye savaşıyoruz diyorlar. Hepimiz aynı gevuruz diyorlar. Böyle diyerek kiliseleri birleştirme projesine geri döndüler. Bunların nikahı olmaz. Batıl inanışlarındaki hükümler bile bu kiliselerin birbirine zıttır. 

"PAPA İLE GöRüŞMEK İSTER MİYDİ?" 

Niye görüşeyim, ne yapacağım Papa'yla? Müslüman edeceksem görüşeyim veya hakkı söylemek mümkün olsa. Papalığı bırak, Müslüman ol! Kelime-i Şehadet getir! İsa Peygambere Allah'ın oğlu diyorsunuz. Olur mu? Sen böyle giderse cehenneme gideceksin. Biz sana acıyoruz insan olarak. Bunun için de İslam'a davet ederiz" 

İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.