1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Darbeci askerlerden 7'si yakalandı
Darbeci askerlerden 7'si yakalandı

Darbeci askerlerden 7'si yakalandı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otel saldırı girişiminde bulunan ve firari olan 19 askerden 7'si Marmaris'teki Çetlibeli Jandarma kontrol noktasının 3 kilometre uzağında dağlık alanda yakalandı. Bölgeye firari askerlerin alınması için he

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konakladığı otele yönelik saldırıyla ilgili olarak bugün üç darbeci askerin ardından 4 asker daha yakalandı.

Marmaris’teki çetibeli Jandarma Kontrol Noktası’nın 3 kilometre uzağında 3 darbeci askerin yakalanmasının ardından bölgede operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, 7 kişilik gruptan kaçan 4’ünü daha yakaladı. 3 kişilik grubunun yakalandığı karayolunun altında geçen menfezde arama yapan asker ve polisler, 1 darbeci askeri daha yakaladı.

Bir süre yetkililerle görüşen askerin yer göstermesi sonucu aynı menfezde saklanan 3 asker daha gözaltına alınarak araçlara bindirildi. Bu operasyonla birlikte 7 kişilik grubun tamamı yakalanmış oldu. Firari olan 10 askerin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.