1. HABERLER

  2. EGE

  3. Diyarbakır’da sözde uyuşturucu operasyonu
Diyarbakır’da sözde uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır’da sözde uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır’da PKK’nın şehir yapılanması YDG-H üyesi bir grup, ellerinde silah ve el yapımı patlayıcılarla uyuşturucu satıcılarının peşine düştüler.

A+A-

Erzurum Güncel-

Yüzü maskeli şahıslar, uyuşturucu satıcısı oldukları şahısları silahlarla duvara dayayıp arama yaptılar.
Edinilen bilgilere göre, olay, Diyarbakır’ın Sur ilçesi Mardinkapı semtinde meydana geldi. Kendilerine Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) adını veren bir grup yüzü maskeli şahıs, Mardinkapı semtinde bulunan ara sokaklarda ellerinde silah ve el yapımı patlayıcılarla, uyuşturucu satıldığı iddia edilen kraathanelere baskın düzenledi.

Kıraathanede bulunan şahısları duvara dayayıp arama yapan, yüzü maskeli kişiler daha sonra ellerindeki silahlarla sokaktan geçenleri duvara dayayıp arama yaptılar.
Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, silahlı şahıslar sokak aralarına kaçıp izlerini kaybettirdiler.

Polis yüzü maskeli ve silahlı şahısları yakalamak için bölgede operasyon başlatırken, yüzü maskeli şahısların yaptıkları eylemin fotoğraflarını ise sosyal paylaşım sitelerinde yayınladıkları görüldü. Yaptıkları aramalarda üzerlerinde uyuşturucu bulunan şahısları darp eden yüzü maskeli şahıslar bir kıraathaneyi de ateşe verip kaçtı.
Olayla ilgili olarak polis operasyon başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.