1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Diyarbakır'dan acı haber: 3 şehit
Diyarbakır'dan acı haber: 3 şehit

Diyarbakır'dan acı haber: 3 şehit

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Sur’da ve Şırnak’ın Cizre ilçesindeki operasyonlarda toplam 20 terörist ise öldürüldü.

A+A-

Erzurum Güncel- Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "27 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu dördü ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, durumu ağır olan silah arkadaşlarımızdan üçü kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Yaralı silah arkadaşlarımızın tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.

20 TERöRİST öLDüRüLDü

öte yandan, Şırnak’ın Cizre ilçesindeki operasyonda 11 terörist, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ise 9 terörist ölü ele geçirildi. Cizre’de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 465’e, Sur’da etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 134’e yükseldi. Ayrıca çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.