1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Doğan'a bir tepki de Tatlıses'ten
Doğan'a bir tepki de Tatlıses'ten

Doğan'a bir tepki de Tatlıses'ten

İbrahim Tatlıses, ‘Özgecan Aslan cinayetine tepki için siyah giy’ kampanyasına destek veren oğlu İdo Tatlıses’in fotoğrafını İnstagram hesabında paylaşarak Nihat Doğan’ı isim vermeden eleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel-

Sosyal medyada başlatılan ‘özgecan Aslan cinayetine tepki için siyah giy’ kampanyasına bir destekte İdo Tatlısesten gelmiş, İdo, İnstagram hesabından siyah giysilerle çekindiği bir fotoğrafın altına “Bugün siyah giyiniyoruz.. özgeCan 'a yapılanlardan dolayı erkekliğimden utanıyorum..” notunu düşmüştü. Bu paylaşımın ardından İbrahim Tatlıses’te İnstagram hesabından oğlu İdo’nun fotoğrafını paylaşarak özgecan Aslan cinayeti sonrası attığ tweetle tüm tepkileri üzerine toplayan Nihat Dağan’a isim vermeden gönderme yaptı.

Tatlıses paylaştığı fotoğrafın altına “birisi tepkisini böyle gösteriyor Biriside, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor...!!! Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DüNYAYI PAYLAŞ...!!!” notunu düştü.

Nihat Doğan, özgecan Aslan cinayeti sonrasında 'Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' tweetini atmış gelen yoğun tepkiler üzerine paylaştığı mesajını silmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.