1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Efsane oyuncu ayrılıyor...
Efsane oyuncu ayrılıyor...

Efsane oyuncu ayrılıyor...

2003 yılından beri Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın annesi Nafize Anne'yi canlandıran usta oyuncu Serpil Timur dizinin yeni bölümü 244. bölümde ayrılıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Kurtlar Vadisi'nin yayına başladığı 2003 yılından beri canlandırılan karakterlerden Nazife Anne dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde izleyicilere veda edecek.

NAZİFE ANNE'YE VEDA

Kurtlar Vadisi Pusu'nun en eski ve en yaşlı oyuncuları da diziden ayrıldı. ömer Baba'dan sonra Nazife Anne de hayatını kaybetti. Serpil Timur'un canlandırdığı Nazife Anne, son bölümde Kuran'ı Kerim okurken fenalaşmıştı. Yeni fragmanda ise öldüğü anlaşıldı.

screen-shot-2015-01-28-at-9.12.03-am.png

POLAT ANNESİNİ öLDüRENLERİN PEŞİNDE

Polat Alemdar, kendisini büyük bir yıkıma sürükleyen bu ölüme neden olan isme ulaşmak için ise operasyonlar başlatarak annesinin ilaçlarını değiştiren Profesör Martin'in peşine düşüyor.

bzleb_1422371934_6779.jpg

YENİ BöLüMDE NELER OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu 243. Bölüm - Polat Alemdar, bombalı saldırı sonucu yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemektedir.

screen-shot-2015-01-28-at-9.40.29-am.png

öte yandan Sagir’i yakalamak için bizzat harekete geçmiş ve  ciddi bir mesaj iletmiştir. Tilki avlanmaktan kurtulmakla kalmadı, üstüne avcısını da ele geçirdi. Ayağa kalkınca ilk işi intikamını almak olacaktır.

screen-shot-2015-01-28-at-9.40.12-am.png

SERPİL TİMUR KİMDİR?

1963 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nı bitirip Devlet Tiyatrosuna katıldı. 1963'ten bu yana Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak görev yapmakta olan sanatçı, 40'ı aşkın oyunda görev yaptı, 3 oyun sahneye koydu. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Kurtlar Vadisi'nde Nazife Anne karakterini canlandırmaktadır.

 

İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.