1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Erdoğan'dan kurtulma projesi!
Erdoğan'dan kurtulma projesi!

Erdoğan'dan kurtulma projesi!

Gazeteci Nedim Şener'e göre, teröristbaşı Gülen ve örgütünü "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurtulma projesi" kapsamında kullananlar, milleti hafife alarak fena halde yanıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Gazeteci Nedim Şener'e göre, teröristbaşı Gülen ve örgütünü "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurtulma projesi" kapsamında kullananlar, milleti hafife alarak fena halde yanıldı. Ancak tehlike henüz geçmiş değil. Şener'e göre asıl tehlike, FETö'yü çalıştıran gücün yenilgiyi hazmetmeyecek ve mutlaka bir şeyler yapacak olması. Bu ihtimalde akıllara 15 Temmuz'dan sonra hemen konuşulmaya başlanan suikast iddialarını getiriyor. FETö'cü darbecilerin bu darbe girişimi ile ilgili  iddiasından bulunanlara için de Şener, "Tiyatro diyenler her şeyi oturarak seyrettiği için her şey onlara tiyatro gibi geliyor." diyor.

15 Temmuz gecesi FETö'cü hainleri darbe girişimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dik duruşu ve Türk halkının iradesine sahip çıkmasıyla birlikte başarısız oldu. Uzun yıllardır FETö'nün tehlikesine dikkat çeken ve bu örgütün kurduğu kumpastan nasibini alan kişilerden gazeteci Nedim Şener, "Erdoğan'dan kurtulma projesi olarak FETö'yü kullananlar milleti fena halde hafife haldılar" dedi.

İşte Yeni Şafak'a konuşan Nedim Şener'in bölücü terör örgütü FETö'ye ilişkin önemli tespitleri...

BUNLAR TAM HAŞHAŞİ

Cemaatçiler dünyada bir insana, topluma yapılabilecek tüm kötülükleri uygulayabilecek bir grup, çünkü tam tabiriyle 'haşhaşi' bunlar. Benim kanaatim her zaman böyleydi. Eğer bir insanın hayatını zindan edebiliyorsanız, bir toplumun hayatını da zindan edebilirsiniz. O sizin vicdansızlığınızı, ahlaksızlığınızı, namussuzluğunuzu gösterir. Bana 'Sen çok kinle hareket ediyorsun, özel hesaplaşma peşindesin' diyenler oluyordu. Oysa ben 2009'dan bu yana insanlara bu yapının toplum için ne büyük tehdit olduğunu anlatmaya çalıştım. Ben cezaevinden çıktıktan sonra onların tekliflerini kabul etseydim kendim son derece korunaklı olurdum.

ERDOĞAN'DAN KURTULMA PROJESİ

Gülen, kendi çıkarlarıyla başkalarının amaçlarını birleştirebilen bir operasyon örgütü. Ben uzun zamandan beri, yazılarımda uluslararası güçlerin Tayyip Erdoğan'dan kurtulma projesi diye yazdım. Bunda da başı Amerika çekiyor. Gülen örgütü burada bir taşeron ve her taşeron gibi kendine verilecek konuma razı bir taşeron. Bu örgüt, ülkede yönetim erkine el koyabilecek, kendi belirlediği hükümeti uygulamaya sokacak ama esas itibariyle kendini çalıştıran ana işveren kimse onun çıkarları için Ortadoğu'da ve Türkiye'de faaliyette bulunacak bir taşeron yapı.

ABD DESTEĞİ çOK AçIK

Eğer  bu darbecilerin yanında değilse bunu çok net ortaya koyması gerekir. Ama hayır öyle değil! Düşünce kuruluşlarıyla, yazarlarıyla, düşünce adamlarıyla, siyasetçilerin lamalarıyla (FETö ile) uzak bir ilişki olmadığı görülüyor zaten. Bütün bu iddialara rağmen Gülen'i orada tutuyor olması, en başa dönelim sadece ABD'nin istihbarat servisinin verdiği referans mektuplarıyla orada bir adamın tutuluyor olması başlı başına anlam taşıyor. Bu operasyonun içinde bu adamların olduğu çok açık. Bu ileriki günlerde kesinlikle ortaya çıkacak.

SUİKAST RİSKİ VAR

Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak isteyen üst akıl, bu yapıyı ilk kez kullanmıyor aslında. Başarısızlığa rağmen yeni denemeleri oldu. Peki risk bitti mi?
Bundan sonra bırakın FETö'cüleri başka bir grup da olsa darbe riski sıfır. Türkiye halkı çok büyük bir olgunluk gösterdi, ayrıca devlet tedbirler de alacak. Ama asıl tehlike şu; FETö'yü çalıştıran bu güç eminim bu yenilgiyi hazmetmeyecek ve mutlaka bir şeyler yapacak. Ve bunu da yine bu örgütün elemanlarına yaptıracaktır ama çok başka kimlikte yaptıracak. Sezar'ı vuran Brütüs'tü. Dolayısıyla onun en yakınındakine yaptırırlar. Dışarıdan birine artık bir şey yaptırmazlar.

TİYATRO DİYENLER PEKİ

 diyenler her şeyi oturarak seyrettiği için her şey onlara tiyatro gibi geliyor. çünkü onlar oturarak değerlendirme yapan bu toplumu anlamamış insanlar. Bu toplumu tanımadan analiz yapamazsınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.