1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Erdoğan'dan son dakika Özgecan açıklaması
Erdoğan'dan son dakika Özgecan açıklaması

Erdoğan'dan son dakika Özgecan açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgecan Aslan cinayeti hakkında önemli açıklamalar yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özgecan Aslan'ın katledilmesini dans ederek protesto edenlere tepki gösterdi. 

üniversiteli kızın öldürülmesini dans ederek kutlayanlara yüklenen Erdoğan, tepkisini"Bu ne biçim iştir. önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile. Ailesine bir başsağlığı dile. Dans ediyor. Bunum bizim kültürümüzdeki yeri nedir? Adeta sanki o ölümden zevk alıyor, bu anlama gelir" sözleriyle dile getirdi.

Bilindiği gibi CHP'li vekil Aylin Nazlıaka ve beraberindekiler kadına taciz ve tecavüzü dans ederek protesto etmişlerdi.

CANİ SUPHİ ALTINDöKEN'İN öZGECAN ASLAN İFADESİNİN TAM METNİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otelde, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri ödül Töreni'nde konuşma yaptı. 

Burada konuşma yapan Erdoğan'ın gündeminde özgecan Aslan cinayeti vardı. Erdoğan, suçluların hakkettikleri cezayı almaları için davanın bizzat takipçisi olacağını söyledi. İşte Erdoğan'ın özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar:

BİLİYORSAN FATİHA OKU, BİLMİYORSAN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLE

"Otobüste teröristler tarafından diri diri yakılan kızımız için ses çıkarmayanlar, eylem sırasında ölenler için Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalıştılar. Bunlar kendi ülkesine, kendi milletine, kendi insanının değerlerine, kültürüne o kadar uzaklar ki geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen özgecan'ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim iştir. önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile. Ailesine bir başsağlığı dile. Dans ediyor. Bunum bizim kültürümüzdeki yeri nedir? Adeta sanki o ölümden zevk alıyor, bu anlama gelir.

screen-shot-2015-02-16-at-2.43.54-pm.png
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da özgecan'ın ölümüne tepki göstermek için ilginç bir grup kadınla birlikte şarkılar söyledi, dans etti.

ölüm karşısında, acı karşısında dans etmek nedir bizim kültürümüzde belli. Tabii ateş düştüğü yeri yakar. özgecan kızımıza ben bir kez daha cenabı Allahtan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum.

BİZZAT DAVANIN TAKİPçİSİ OLACAĞIM

Bu alçaklığın, bu canice, vahşice yapılan bu katlin failleri yakandı. İnşallah hakkettikleri cezayı da en ağır şekilde almaları için bizzat davanın takipçisi olacağım. Şu anda da zaten takip ediyorum.

öZGECAN ASLAN'IN BABASI İLK KEZ KONUŞTU

KADINA ŞİDDET ALçAKLIKTIR

Kadını zayıf görerek, kadını korunmamız görerek, kadını aciz görerek ona şiddet uygulayan her kim olursa olsun alçaktır, zavallıdır. Kadına şiddet uygulamak, Allah'ın emanetine ihanet etmektir.

HEPİMİZİN KIZININ BAŞINA GELEBİLİRDİ

özellikle karar mekanizmalarının büyük çoğunluğunu oluşturan beyefendilere sesleniyorum: Bu olay (özgecan'ın öldürülmesi), hepimizin kızının başına gelebilirdi. Bu konuyu bu hassasiyetle sizler, bizler sahiplenmedikçe gerçek bir iyileşme mümkün olmayacaktır."

''internethaber''
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.