1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi
Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi

Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz ihanet gecesinde darbe girişimiyle ilgili Marmaris'te yerel basına yaptığı ve hiçbir yerde yayınlanmadığı iddia edilen görüntüleri o gece canlı yayında A Haber ilk olarak ekranlara taşımıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- O gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CNNTürk'te Hande Fırat'a konuşmadan önce Marmaris'te yerel gazetecilere yaptığı konuşma vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Saat 00:05'te Marmaris'te kendisini izleyen yerel medya kuruluşlarına konuştmaya başladı.

GöRüNTü AKILLI TELEFONDAN 00:31''DE YAYINA VERİLDİ

Cumhurbaşkanı'nın konuşması yaklaşık 6 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı konuşmasını bitirdiğinde saat yaklaşık 00:11'di. Ancak orada aralarında Anadolu Ajansı'nın da bulunduğu medya kuruluşları o görüntüyü yayınlayamadı. Bunun üzerine Marmaris'teki diğer haber kaynakları görüntüleri A Haber'e görüntüleri hızlıca gönderdi. Boyut olarak da büyük olan görüntüler WhattsApp üzerinde saat 00:27'da A Haber'e ulaştı. A Haber editör masası zaman kaybetmeden görüntülerin ham halini vtr ve dsf olmadan akıllı telefondan 00:31''de yayına verdi. A Haber, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk açıklamalarını CNN Türk ile neredeyse eş zamanlı yayına taşıyarak tarihi bir yayıncılık gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi yayınlanmadığı iddia edilen görü

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 00:35'DE DE FACETİME'DAN A HABER'E BAĞLANARAK BANU EL'E KONUŞTU

A Haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk açıklamasını diğer bütün devlet kanalları devlet ajansları ve diğer özel kanallardan saatler önce yayınlamıştı. Ancak bu açıklama ilk saatlerde Anadolu Ajansı (AA) dahil hiçbir yerde yayınlanmadı. AA Genel Müdürü Şenol Kazancı konuyla ilgili görüntünün çok kötü olduğunu ve abonelerine sadece metin olarak geçtiklerini ifade etmişti.

TüM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

A Haber Televizyonu ise o hain gecede elindeki tüm imkanlarını seferber ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı o ilk konuşmasını kısıtlı imkanlarla canlı yayında ekranlara getirdi. ülkenin bekasının tehlikede olduğu anlarda kaybedilecek zamanın olmadığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı o konuşmayı cep telefonundan aktararak canlı yayında ekranlara taşıdı.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi hiçbir medya kuruluşunda yayınlanmadığı iddia edilen A Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanan o görüntüler…Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.