1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Erzurum'da bir garip polis!
Erzurum'da bir garip polis!

Erzurum'da bir garip polis!

Haberde adı geçmemesine rağmen AKŞAM'a dava açan polis memuru B.A'nın avukatı Hakan Dişkeser, Başbakan'ı dinledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan polislerin de avukatlığını yapıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'daki paralel yapılanmaya yönelik İçişleri Bakanlığı müfetişlerinin soruşturmasıyla ilgili yayınlanan haberde adı dahi geçmeyen polis memuru AKŞAM'a tazminat davası açtı. Kendini deşifre eden polis memuru B.A.'nın avukatı da tanıdık çıktı. Erzurum Barosu'na kayıtlı avukat Hakan Dişkeser ne tesadüf ki Başbakanın ofisine böcek konulması soruşturmasında Ankara'da gözaltına alınan 11 polisin de avukatlığını üstlenmişti.  

HABERDE ADI GEçMİYOR

Hükümete darbe girişiminde bulunan paralel yapı mensupları sonunda kendilerini de deşifre etti.AKŞAM’ın bağış yapmayan kuyumculara paralel yapı polislerinin kuruduğu kumpasla ilgili başlatılan soruşturmayı “Erzurum’da paralel yapının altın vuruşu” başlığı ile gündeme getirmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı. Soruşturmada suçlanan ve İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin raporu doğrultusunda açığa alınan polis memuru B.A. haberde adının dahi geçmemesine rağmen AKŞAM’a 15 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Polis memuru B.A.’nın avukatı Hakan Dişkeser mahkemeye verdiği dilekçede “Haberde müvekkilime yönelik hakaret içeren itham ve cümleler 
kullanılmıştır” ifadelerini kullandı. 

Böcekçi polisleri de Dişkeser savunuyor

Haberde polis memurunun ne adı ne de ona yönelik hakaret içeren bir ifade kullanılmıştı. Polis memuru B.A.’nın Erzurum Barosu’na kayıtlı avukatı ne tesadüf ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ofisine konulan böcek soruşturmasında gözaltına alınan 11 polisin de savunmasını üstlenmişti. Avukat Hakan Dişkeser 2 meslektaşı ile birlikte Ankara'daki operasyon ile ilgili gözaltına alınan polisler için basın toplantısı düzenlemişti.

Açığa alınan polisler kuyumcuları bağışa zorlamıştı

Erzurum'da cemaate bağış yapmayan kuyumculara sahte tutanakla 'tefecilik' soruşturması açıldığı iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz aylarda kente müfettiş göndermişti. Araştırmada, Emniyet’teki paralel yapıya mensup polislerin kuyumcuları yüklü miktarda bağışa zorladığı ortaya çıkmıştı. AKŞAM bu haberi "Paralel yapının altın vuruşu" başlığı ile gündeme getirmişti.  

http://www.aksam.com.tr/siyaset/paralel-desifre/haber-326393

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.