1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. FETÖ'den şehit abisine mafya usulü infaz!
FETÖ'den şehit abisine mafya usulü infaz!

FETÖ'den şehit abisine mafya usulü infaz!

Mete Yarar, Habertürk'te 15 Temmuz gecesinin hiç duyulmamış insan hikayelerini anlattı. Demokrasi şehitlerinden olan Hasan Gülhan'ın şehit düştüğü anlar ise yürekleri dağladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Jandarma Genel Komutanlığı içinde şehit edilen Hasan Gülhan'ın yürek yakan hikayesini ilk kez anlattı. Gülhan'ın şehit abisi olduğunu söylemesine rağmen mafya usulü infaz edildiğini anlatan Yarar, FETö'ye karşı uyanık olunması gerektiğini söyledi.

Mete Yarar, Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. 15 Temmuz gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın kapısında bir albayın kolundan

vurulduğunu; ancak FETö'ye yakın bir hastaneye gittiğini söyleyen Yarar, o gece yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Jandarma Genel Komutanlığı'nın kapısında albayın biri kolundan vuruluyor. GATA'ya gidiyor ama diyor ki, buradan sağ çıkamayabilirim. Sivil hastaneye gidiyor, kurşun yarasıyla. Yatarken bir görevli geliyor, kulağına eğilip diyor ki "yanlış yere geldiniz, burası cemaate yakın, ben sizin yerinizde olsam burada durmam." Tedavi olmadan çıkıp evine gidiyor.

FETö'DEN MAFYA USULü İNFAZ

Jandarma Genel Komutanlığı içinde Emniyet Daire Başkanı "bir konu var" diye çağrılıyor. İçeri gelince derdest ediliyorlar ve etkisiz hale getiriliyorlar. Normalde ne yaparsın? Etkisiz hale getirmişsin. TEM Daire Başkanı'nı başından vurdular. Koruma polisi olan Hasan Gülhan'la ilgili bir diyalog bana geldi. Yandaki karede yatan, şehit olan kardeşi Yılmaz Gülhan. 2001 yılında K. Irak'tan dönen timlerin içinde görev yapan bir kardeşimizdi. Uçak düşünce o da şehit oldu. Konuşmalar içinde infaz emrini veren adam emri verdiğinde, Hasan Gülhan nasıl insanlarsınız, ben şehit abisiyim diyor. Bir meslektaş olarak, şehidin kardeşi bize emanettir. Mafya usülü infaz ediyorlar. Biz kimle karşı karşıya olduğumuz anlaşılsın diye o fotoğrafı koydum.

Uyanık olmak başka, tedirgin olmak başka. Ben bilginin verdiği korkaklığı tercih ederim, cahilliğin verdiği cesaretten çok. Tehlikenin boyutunu söyleyeceğiz, herkes tedbirini alsın, uyanık olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.