1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Fotoğraftaki AK Partililer kim?
Fotoğraftaki AK Partililer kim?

Fotoğraftaki AK Partililer kim?

Fethullah Gülen ile görüşen AK Partili milletvekilleri kimlerdi? Ortaya çıkan bir fotoğraf AK Parti'de olay oldu. Fotoğrafta Gülen ile poz veren vekiller yer alıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- AKP'li 12 milletvekilinin Pensilvanya'da yaşayan FETö lideri Fetullah Gülen'i ziyaret fotoğrafı ortaya çıktı.

2012'deki bu ziyaretin, Erdoğan'ın dershane ve MİT krizi nedeniyle ‘cemaat'le kavga ettiği dönemden sonra gerçekleşmesi de dikkat çekti.

Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraf AK Parti kulislerinde günün konusu olmaya aday.  2012'de Boston şehrinde Fetullah Gülen cemaati tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri' programına giden vekiller topluca Pensilvanya'ya gidip, Fethullah Gülen ile yarım saa görüşmüşler. Vekillerin finalde çektirdikleri Gülen ile hatıra pozu şimdi başlarına dert oldu.

GüLEN İLE GöRüŞENLER KİMLER?

Ziyarete giden isimlerden bazıları, 2015'te yapılan iki seçimde liste dışı kaldı. Ancak o karede yer alanlardan 4 ise şu anda da AK parti milletvekili. 2012'de milletvekili olan iki isim ise sonra yönetici seçildi. Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz Grup Başkanvekili, Vedat Demiröz ise Genel Başkan Yardımcısı oldu.

FETO ile görüşmek için kadın milletvekillerinin başlarını örmüş olması dikkat çekici. Ziyareti, dönemin AKP Kayseri Milletvekili Ahmet öksüzkaya organize etti. öksüzkaya, 15 Temmuz'dan sonra FETö'den arandığını öğrenince yurtdışına kaçtı. 

NE KONUŞULUYOR öĞRENMEK İçİN GİTTİM

Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı , Fethullah Gülen ziyaretiyle ilgili şunları söyledi:

-“4 yıl önceki olay. Detayları hatırlamıyorum. Bir arkadaş ‘hadi gidelim' dediğinde Mahir Bey'i (grup başkanvekili Mahir ünal'ı kast ediyor) aradım. ‘Git, ne konuşuluyor öğren' diye gönderdi. Benim yerim belli, durduğum yer belli. Bizim bu fotoğraflarımızı ortaya çıkaranlar FETö ile Bülent Arınç, Hüseyin çelik'in fotosunu neden ortaya çıkarıp, yayınlamıyorlar.”

GöNüLSüZCE GİTTİM

Ordu eski milletvekili Mustafa Hamarat ise gönülsüz olarak katılmak zorunda kaldığını söyleyerek, “Beni herkes bilir. Eşim veya ben onlara en ufak yakınlığım olsa ‘Eskiden filan…' derim. İzah etme gereği bile duymam. Bir grup halinde olunca ‘Ben gelmeyeyim, çarşıda, şehirde ayrı gezeyim' diyemiyorsunuz” dedi.İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.