1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Fuat Avni: 25 Aralık'ta operasyon olacak
Fuat Avni: 25 Aralık'ta operasyon olacak

Fuat Avni: 25 Aralık'ta operasyon olacak

Fuat Avni, 14 Aralık'ın ardından Hüseyin Gülerce'nin ifaderine dayanarak 25 Aralık'ta operasyon yaplacağını öne sürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- İNTERNETHABER.COM - 14 Aralık operasyonunu önceden duyuran Fuat Avni, Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'nin ifadesi çerçevesinde 25 Aralık'ta yeni operasyon yapılcağını öne sürdü. 

Fuat Avni, Fethullah Gülen hakkında da kırmız bülten çıkarılacağını yazdı: "16. Dosyalar kapsamında Gülen hakkında 'terör örgütünü yönetmekten' işlem yapılacak ve kırmızı bülten çıkarılacak."

Fuat Avni, 25 Aralık'ta operasyon yapılacağını şöyle duyurdu:

"Gülerce'nin şaşırmış yüz ifadesinin altındaki gerçekleri yakında göreceksiniz. İfadesi kapsamında büyük bir operasyonun temeli atıldı. Gülerce'nin KçG ekibine teslim ettiği ve çoğu vatandaş ve esnaftan oluşan listeye 25 Aralık günü operasyon planlandı."

Fuat Avni, operasyon yapılacak adresler arasında Bakanlar Kurulu kararıyla yardım toplama yetkisi kaldırılan 'Kimse Yok Mu' derneğinin de olduğunu iddia etti.

ekran-resmi-1436-02-25-1.24.35-pm.png

ekran-resmi-1436-02-25-1.26.22-pm.png

ekran-resmi-1436-02-25-1.35.44-pm.png

ekran-resmi-1436-02-25-1.44.08-pm.png

 

 

FETHULLAH GüLEN: KIRMIZI BüLTEN HAZIRLASINLAR, NE HOŞ

Fethullah Gülen bugün yayımlanan sohbetinde, hakkında kırmızı bülten çıkarılacağı iddiasına değinerek adeta meydan okudu:

Bu arada, istidradî şunu da diyeyim: Kırmızı bülten falan.. tuttururlarsa, ederlerse şayet fe ni’me ve bihâ (ne güzel ve hoş, baş göz üstüne)!.. Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, katiyen bilmeliler ki, hakiki mü’minler hiçbir zaman nifak düşüncesi karşısında eğilmemişler, hele secdeye asla kapanmamışlar, hep dimdik durmuşlardır Allah’ın izni ve inâyetiyle!..


NUH GöNüLTAŞ İçİN YAKALAMA KARARI

öte yandan Fuat Avni, Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş hakkında yakalama kararı çıkarılacağını söyledi.

Fuat Avni, 14 Aralık operasyonunda adı gözaltına alınacak listesinde olan fakat yurtdışında olduğu için hakkında işlem yapılamayan Bugün gazetesi Nuh Gönültaş hakkında yalakama kararı çıkarılacığını öne sürdü.

ekran-resmi-1436-02-25-1.15.33-pm.png

İDDİALARA KöŞESİNDEN YANIT VERDİ

Yurtdışına kaçtığı yönündeki iddialara köşesineden yanıt veren Nuh Gönültaş, adaletten kaçılmayacağına vurgu yaparak, programın ardından Türkiye'ye döneceğini ve savcıların sorularına cevap vereceğini belirtmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.