1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Fuat Avni'nin Erzurum kahaneti
Fuat Avni'nin Erzurum kahaneti

Fuat Avni'nin Erzurum kahaneti

Twitter fenomeni haline gelen @fuatavni, hükümetin cadı avı yöntemi ile bir çok ilde hukuksuz operasyonlarla gözaltına aldığı polislerin serbest kalmasıyla çöken algı operasyonunu yeniden ısıtıp piyasa sürmek için düğmeye basıldığını iddia etti. Fuatavni,

A+A-

Erzurum Güncel- Zaman gazetesinin haberine göre, Daha öncede bir çok hukuksuz operasyonu önceden bilen @fuatavni'den yeni bir hukuksuz operasyon iddiasını daha yazdı.

"'DARBE YAPTILAR' ALGISI MAHKEME KARARIYLA çöKTü"

"17-25 Aralık'ın ardından polise yönelik başlattılan cadı avı ve 'darbe yaptılar' algısı bir çok ilde mahkeme kararıyla çöktü" diyen @fuatavni, yetkililerin Erzurum'da operasyon istediğini iddia etti.

"12 EKİM öNCESİ OPERASYON BAŞLATILMASI TALİMATI VERİLDİ"

Twitter fenomeni haline gelen ve hukusuz operasyonları önceden bilmesi ile gündeme gelen @fuatavni, 12 Ekim öncesi operasyonun başlatılması talimatını verildiğini ve dinlemeler hakim kararı ile ve hukuka uygun olduğundan operasyonu başlatacak savcı bulanamadığını yazdı.

DİNLEMELER MAHKEME KARARI OLDUĞU İçİN SAHTE DELİL üRETİLDİ

Erzurum'da başlatılacağı iddia edilen operasyon için üretilen sözde 'usulsüz dinleme' dosyasının sahte delillerle dolu olduğunu deşifre eden FuatAvni, @fuatavnifuat adlı twiter hesabından, bazı savcıların 'deliler yetersiz' diyerek dosyayı kabul etmediğini duyurdu.. @fuatavni ayrıca hukuksuz operasyonla birlikte bazı dosyalarında takipsiz verilecek kapatılacağını iddia etti.

İşte @fuatavni'nin gündemi sarsacak yeni Twit'leri:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.