1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Genç ve Gökçek'in bel altı tartışması
Genç ve Gökçek'in bel altı tartışması

Genç ve Gökçek'in bel altı tartışması

Kamer Genç ile Melih Gökçek arasında Twitter'da yaşanan polemiğe kırmızı noktalı bel altı göndermeler damga vurdu...

A+A-

Erzurum Güncel-

Sivri çıkışlarıyla bilinen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç son bombasını bu kez Twitter'da patlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e bel altı göndermelerde bulunan Kamer Genç yeni bir polemiğin kapısını araladı.

SEçİM SONUçLARI POLEMİĞİNDE İNANILMAZ İFADELER!

Gökçek'in kendisini hedef alan bir tweet'ine ağır yanıt veren Genç kırmızı noktalı ifadeleri ile dikkat çekti. Genç'in Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde "Eğer bunca yolsuzluğa, hırsızlığa rağmen halk yine de AKP’ye oy veriyorsa ben buna şaşarım. Eğer seçimlerde AKP yüzde 52 oy alsın kendimi yakacağım. Kendimizi yakmamız lazım" dediğini iddia eden Melih Gökçek seçim sonuçları ortaya çıktıktan sonra attığı tweet'te Kamer Genç'e seslendi. "KAMER GENç'E KİBRİT BENDEN...ERKEK ADAM SöZüNü TUTAR... YER VE SAAT BEKLİYORUM...KİBRİTTE MARKA TERCİHİ VARSA SöYLE:)" diyen Gökçek'e jet yanıt veren CHP'li vekil açtığı ağzını yumdu gözünü.

screen-shot-2014-08-11-at-3.47.18-pm.png

ERKEKLİĞİM KONUSUNDA ŞüPHESİ VARSA MALZEMEYİ GöNDERSİN...

Melih Gökçek'in sözünü ettiği ifadeleri Cumhurbaşkanlığı değil 30 Mart yerel seçimleri için kullandığını savunan Kamer Genç bel altı göndermelerde bulundu: İ.Melih,Tweet te beni kast ederek(erkek adam sözünde durur) demiş.erkekliğim konusunda şüphesi varsa malzemeyi göndersin sonucu görür

screen-shot-2014-08-11-at-3.44.03-pm.png

'internethaber'
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.