1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Gülen dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı
Gülen dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı

Gülen dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin önceki gün vefat eden kardeşi Seyfullah Gülen, dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. - See more at:

A+A-

Erzurum Güncel-

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin önceki gün vefat eden kardeşi Seyfullah Gülen, dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Samanyolu Televizyonu (STV) ana haber spikeri Kemal Gülen'in babası olan Seyfullah Gülen, 4 ay önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle Şifa Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Geçirdiği kısmi felç sonrasında bir aydır yoğun bakım altında tutulan Seyfullah Gülen, Cuma günü vefat etmişti.

Seyfullah Gülen için bugün öğle namazına müteakip Lala Paşa Camii'nde tören düzenlendi. Törene, oğlu Kemal Gülen'in yanı sıra; ailesi, yakınları, Erzurumlular, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı. Kalabalık nedeniyle cemaat öğle namazını cami avlusunda kıldı. Cenaze namazının kılınmasından helallik alındı. 10 binlerce insanın cenaze namazı için saf tuttuğu alanda, Gülen'in cenaze namazını Hatem Bilgili Hocaefendi kıldırdı. Cenaze, daha sonra toprağa verilmek üzere ambulansla Korucuk köyüne gönderildi.

Korucuk Köyü'nde cenaze namazına katılamayanlar ikinci kez cenaze namazı kıldı. Gülen'in cenazesi Korucuk Köyü'ndeki babasının ve diğer akrabalarının mezarlarının yanında toprağa verildi.

Zaman
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.