1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Hakan Tarık Akan'ın olay sözlerini yazdı
Hakan Tarık Akan'ın olay sözlerini yazdı

Hakan Tarık Akan'ın olay sözlerini yazdı

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Tarık Akan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve ailesine yönelik tartışılan sözlerini kaleme aldı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin kendisini çıldırttığını söyleyen oyuncu Tarık Akan'ın "Yapılan bütün hataların önünde sonunda bir şekilde hesabı soruluyor. Geriye kalan Cumhurbaşkanı’nın yakınlarının çok acı çekeceğine eminim. Hesapları sorulacak" çıkışı tartışılıyor.

Cumhuriyet gazetesine konuşan ünlü sanatçının açıklamaları Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın da gündemindeydi. Yazara göre Tarık Akan, Erdoğan'ın mağdur imgesine katkı sundu.

MAĞDUR İMGESİNE KATKI

Ahmet Hakan, Akan'ın sözlerini değelendirdiği bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

"CUMHURİYET’e verdiği söyleşide Tarık Akan, “Erdoğan gittiğinde çocukları ve yakınları çok acı çekecek, hesapları sorulacak” demiş.

Erdoğan’ın mağduriyeti ne zaman bitse... 
Tarık Akan gibiler maalesef o mağduriyet imgesine süper eşsiz katkılar sunuyor."

Cumhuriyet gazetesine konuşan Tarık Akan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamaları çok konuşulmuştu. Peki sosyal medyada tartışma yaratan sanatçının sözleri neydi? İşte Tarık Akan'ın polemik konusu olan sözleri:

CUMHURBAŞKANININ SöZLERİ BENİ çILDIRTIYOR

-Her gün şehit haberi almak perişan ediyor beni. Cumhurbaşkanı’nın konuşmaları beni çıldırtıyor. Bu kadar yanlış bir düşünce olabilir mi? Hangi yetkiyle, hangi hakla vatandaşlıktan çıkarma lafını kullanabilirsin. Olacak şey değil. çok acı çok.

YAKINLARININ çOK ACI çEKECEĞİNE EMİNİM

-Bu kadar temelsiz, bu kadar hedefi olmayan, bu kadar muhalefete küfür edercesine konuşma... Bu eleştiri değil, konuşmak değil. Bu yaşıma kadar hiçbir iktidardan muhalefetle ilgili bu tür Türkçeyi duymadım. Konuşulmadı da. Bu kadar ağır, küfüre yakın konuşmayı mantığım, aklım almıyor. Sıkıştıkça muhtarları topluyor... Topluyor muhtarları, kaymakamları, polisleri ağzına gelen her lafı söylüyor. Bir Cumhurbaşkanı’na yakışmayan bir hareket. Bu yaşıma kadar ülkemde şunu gördüm ki hesabı sorulmayan çok az ve küçük şeyler var. Yapılan bütün hataların önünde sonunda bir şekilde hesabı soruluyor. Peki senden sonra çocukların var, bu hesap çocuklarına sorulduğu zaman düşünmüyor musun onların ne acılar çekeceğini. Elinde hiçbir kanıt, belge yok. Aldığı yanlış tüyolara göre yorum yapmak kadar yanlış bir şey olamaz. Onun için Cumhurbaşkanı bugün var yarın hiçbirimiz olmayacağız. Sırayla gidelim yeter ki. Sonra geriye kalan Cumhurbaşkanı’nın yakınlarının çok acı çekeceğine eminim. Hesapları sorulacak.

BRAVO KILIçDAROĞLU'NA

-Kılıçdaroğlu çok güzel cevaplar verdi. Aile Bakanı “Bir kereden bir şey olmaz” diyor. İnanılır gibi değil. Nasıl bu lafı söylüyor? önüne yatmak demek onların aklına gelen değildir. Bunu da Kılıçdaroğlu çok güzel izah etti. Harika güzel cevaplar veriyor, bravo Kılıçdaroğlu’na.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.