1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Hakan bu akşam Kanal D Haber’i sunacak
Hakan bu akşam Kanal D Haber’i sunacak

Hakan bu akşam Kanal D Haber’i sunacak

Bu akşam Kanal D Haber'i sunmaya başlayacak Ahmet Hakan'a en çok o soru soruluyor, hatta kendisi de hâlâ kararsız; kravat takacak mı, takmayacak mı?

A+A-

Erzurum Güncel- Bu akşam itibariyle Kanal D Haber'in bayrağını Serdar Cebe’den devralacak Ahmet Hakan, bir konuda hâlâ kararsız… Ana haberi sunmak için izleyicilerle buluşacak olan gazeteci; ‘kravat takacak mı, takmayacak mı’ herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Hatta kendisi de konuyu bugünkü köşesinde dile getirdi ve “Kravat takacak mıyım, takmayacak mıyım? Hâlâ bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum” dedi.

İLGİNç TANIŞMA HİKâYESİ

ünlü tiyatrocu Nilgün Belgün de sosyal medya hesabından ‘yakın dostum’ dediği Hakan’ı kutlayarak, onunla tanışma hikayesini takipçileriyle paylaştı ve yazısının sonunu ‘kravat yakışmış’ diyerek bitirdi.

Ahmet Hakan’la çekilmiş fotoğrafını paylaşan Belgün, şunları yazdı:

“Ahmet (Hakan) benim can dostumdur. Onun dostluğu sevgi ve güven verir bana… Bilirim ki o da beni çok sever ve ondaki yerim özeldir… Onunla tanışmamızın hikayesi da ilginçtir. Yıllar önce yeni bir yıla girerken Ahmet köşesinde “Yeni yılda yapacaklarım” diye bir liste yapmıştı ve sıralamanın bir tanesi de ‘yeni yılda Türkiye’nin en neşeli kadını Nilgün Belgün’le tanışmak’ diye yazmıştı… Ben de yeni yılın ilk gününde onu arayıp yemeğe davet ettim. Tam yemek yerken yanımızdaki masada oturan bir hanım” Ahmet bey ne kadar istikrârlısınız dün yazdınız bugün birlikte yemek yiyorsunuz” diye bize laf attı ve çok gülmüştük… Ama itiraf edeyim ki ben telefon etmesem Ahmet o mahçupluğuyla beni araması epey zaman alırdı… O günden beri dostluğumuz sevgiyle saygıyla devam etti… Yarın Kanal D de ancormanliğe başlayacak… O disiplinli ve prensipli çalışmasıyla çok başarılı olacağına eminim… Ahmet’cim hayırlı ve uğurlu olsun artık en doğru haberleri o karizmatik kişiliğinle senden öğreneceğiz… Bu arada kravat sana çok yakışmış”

TAKACAK MI, TAKMAYACAK MI

Tüm merak edenler sorunun cevabını bu akşam Kanal D ekranlarında bulacak…Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.