1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. IŞİD'in üst düzey sorumlusu yakalandı!
IŞİD'in üst düzey sorumlusu yakalandı!

IŞİD'in üst düzey sorumlusu yakalandı!

Elazığ’da özel harekat polislerinin desteğiyle terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında Suriye’de örgütün infazlarını gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Erzurum Güncel- Edinilen bilgiye göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye’den Elazığ’a gelen ve terör örgütü IŞİD ile bağlantılı olduğunu düşündükleri şahıslar üzerinde çalışma yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 6 adres ve 7 şüpheli tespit edildi. Bugün sabah erken saatlerde özel harekat polislerinin de yer aldığı çok sayıda polisle 6 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

7 ŞüPHELİDEN BİRİ CELLAT, BİRİ üST DüZEY SORUMLU
Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Şüphelilerden gözaltına alınan Fehet Ş.’nin Suriye’de örgüt adına infazları gerçekleştirdiği iddia ediliyor. öte yandan gözaltına alınanlar arasında baba ile oğul olduğu, babanın örgütün üst düzey sorumluları arasında yer aldığı ileri sürüldü.
Operasyon kapsamında 6 adreste yapılan aramada bulunan örgütsel dokümanlara el konuldu.
Operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HALİL İBRAHİM VARLI 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.