1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ilıcalı ve Adriana Lima evliliği gerçek mi?
Ilıcalı ve Adriana Lima evliliği gerçek mi?

Ilıcalı ve Adriana Lima evliliği gerçek mi?

Erzurumlu Acun Ilıcalı ve Adriana Lima arasında aşk olduğu ve yakında evlenecekleri iddiası Ahmet Hakan'ın da diline düştü. Acun ve Adriana için bakın ne yazdı? İşte bir anda Erzurum ve Türkiye'nin gündemine gelen Ucun için yazılan o yazı...

A+A-

Erzurum Güncel- Acun Ilıcalı ve Adriana Lima 'nın aşk yaşadığı ve evlenecekleri haberi gündeme bomba gibi düştü. Müzmin bekar Ahmet Hakan ise köşesinden Acun ve Adriana evlilik iddiasına  dokundurmadan geçmedi. Twitter ise Acun Ilıcalı ve Adriana Lima iddiası ile yıkıldı. Peki haber gerçek mi? 

Ahmet Hakan, Acun Ilıcalı ve Adriana Lima'nın evlilik haberinin herkese umut olduğunu yazdı. öncesinde ise Sırrı Süreyya önder'in İdris Naim Şahin için zamanında söylediği şu sözü hatırlattı: 

"İdris Naim Şahin'in İçişleri Bakanı olması halka umut vermiştir. çünkü herkes, 'Sayın İdris Naim Şahin İçişleri Bakanı olduysa ben de her şey olabilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?"

ADRİANA LİMA ACUN İLE EVLENİRSE...
acun-ilicali-ve-adriana-lima-aşk.20141202103905.jpgSırrı Süreyya önder'in İdris Naim yorumunu Acun ve Adriana Lima için çevirip, durumu biraz da tiye alan Ahmet Hakan şunu dedi;

"Acun'un Adriana Lima ile evleneceğine dair çıkan rivayetler, halkımıza büyük umut vermiştir. çünkü herkes, 'Acun, Adriana Lima ile evleniyorsa... Ben de herkesle evlenebilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?"

ACUN ADRİANA EVLİLİĞİ GERçEK Mİ?

Acun Ilıcalı ile Adriana Lima evleniyor iddiası sosyal medyayı da salladı. Acun ve Adriana başlıkları trend topic listesine girdi. 

Peki bu evlilik iddiası gerçek mi? 
Acun Ilıcalı ilk kez bu kadar uzun süre hakkında çıkan bir iddia için sessiz kalıyor. Bugüne kadar anında twitter üzerinden yalanlama yapardı. Adriana Lima iddiası için ise şu ana kadar tek kelime etmedi. 
acun-ilicali-ve-adriana-lima.jpg
Bu da bir kesim tarafından Acun - Adriana ilişkisi doğru şeklinde algılanırken bir kesim tarafından ise 'reklam' olarak görüldü.

ACUN ILICALI - LİMA İDDİASI İçİN YAZILANLAR

Acun ile Adriana Lima arasında yaşandığı iddia edilen ‘gizli ilişki’ sosyal medyada büyük yankı buldu. Twitterda trend topic listesine giren bile giren Acun Ilıcalı iddiası günün en çok yorum alan konusu oldu.

adriana-lima.20141202104036.jpg

acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari-1.jpg
acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari-2.jpg
adriana-lima-evleniyor.jpg
acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari-3.jpg
acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari-4.jpg
acun-ve-adriana.jpg
acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari-5.jpg
acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari-6.jpg
adriana-lima-ve-acun.jpg
acun-ilicali-adriana-lima-yorumlari.jpg

ACUN ILICALI ADRİANA LİMA İLE EVLENİYOR İDDİASI NEDİR?

İddiaya göre Adriana Lima ve Acun arasında evliliğe doğru giden bir aşk başladı. 

Acun Ilıcalı’nın, bu ilişki için 11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan ayrılmaya karar verdiği iddia edildi. Adriana Lima’ya olan hayranlığını her zaman çekinmeden dile getiren Ilıcalı, ünlü modeli Türkiye’ye getirmiş ve programına konuk etmişti. Program sonrası ise Lima ve Ilıcalı arasında bir yakınlaşmanın olduğu belirtildi.

BOŞANMA PROTOKOLü

acun-ilicali-ve-zeynep-ilicali.jpgAcun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 

Ilıcalı’nın eşiyle şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor. 

Acun Ilıcalı'nın boşanacağı iddiası daha önce de sevgilisi Şeyma Subaşı hamile kaldığında gündeme gelmişti. Ancak Acun Ilıcalı boşanmadan Şeyma Subaşı'dan çocuk sahibi olmayı tercih etmişti. 

ADRIANA ALDATILINCA BOŞANDI
adriana-lima-ve-marco-jaric.jpgAdriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA’in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric’den ayrılmıştı.

Ayrılığın sebebi ihanetti. Dünyanın en beğenilen kadınlardan biri olan Brezilyalı model Adriana Lima komşularıyla kendisini aldatan iki çocuğunun babası olan 5 yıllık eşi Marko Jaric'ten bu sebeple boşanmıştı. 

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.