1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. İsrafil Köse hayatını kaybetti!
İsrafil Köse hayatını kaybetti!

İsrafil Köse hayatını kaybetti!

Dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Dizi ve sinema oyuncusu olan İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Televizyon dizilerinde Karadeniz şivesi ve taklitleriyle oldukça renkli bir rol ortaya koyan İsrafil Köse, geçirdiği kazanın ardından yoğun bakıma alınmış ve tedavisine başlanmıştı ancak ünlü oyuncudan kötü haber geldi.

Oyuncu arkadaşı Umut Oğuz Instagramda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Herşeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan çeto'yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyodur dedim. öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün ordakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bi saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bi sarılaydık. çok saçma gittin kardeşim. çok. Mekanın cennet olsun. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.