1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. İsrail askerleri pusuya düştü
İsrail askerleri pusuya düştü

İsrail askerleri pusuya düştü

Gazze’deki El Aksa Şehitleri Hastanesi’nin 3.katı bombalandı. İlk belirlemelere göre bu saldırıdan dolayı 4 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Gazze Şeridi'nde görevini fiili olarak sürdüren eski Filistin hükümeti sağlık bakanlığı Sözcüsü Eşref el Kudra, üçünc

A+A-

Erzurum Güncel- Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin  Şucaiyye mahallesinin doğusunda pusuya düşürülen İsrail askeri birliğiyle girdiği  çatışmada 10 İsraill askerinin öldürüldüğünü açıkladı

 
 
VURULAN İSRAİLLİ ALBAY öLDü!
İsrail ordusunun Nasır Selahaddin Birliği'ne bağlı olan ve Hamas'la girdiği çatışmada vurulan İsrailli Albay'ın öldüğü duyuruldu. Kasım Mücahidleri, "2 gün önce kanasla vurulan siyonist Albay bugün öldü" açıklaması yaptı.
 
 
 
 
İSRAİL: GOLANİ'DEN 13 ASKERİMİZ öLDüRüLDü
Kassam Mücahidleri 20 İsrail askerini Golani'de pusuya düşürdü. çatışmaların şiddetli bir biçimde devam ettiği bildirildi.
 
 
Kassam Mücahidleri,  dün, Gazze'nin doğusunda bulunan Tufah mahallesinde 14 İsrail askerine kurulan pusu sonucu 8 İsrail askerinin daha öldürüldüğünü açıklamıştı. Son 24 saatte öldürülen İsrail askeri sayısı böylece 28 olurken, İsrail ordusu bu rakamı yalanlıyor. İsrail ordusundan da ordunun en sert birliği olan Golani Tugayları'na bağlı birlikten son 24 saatte 13 askerin öldüğünü bildiren bir açıklama geldi.
 
Kassam ve İslami Cihad Mücahidleri İsrail’in başkenti Tel Aviv ile Hayfa liman kentini R- 160 ile Burak 70 füzeleri ile vurdular.
 
 
 
 
İsrail askerleri öldürülen arkadaşlarının cenazesinde ağlarken böyle görüntülendi.
 
Bu sabah İsrail'e ait savaş uçaklarının İslami Cihad Hareketi'nin Genel Yardımcısı Ziyad En-Nehale’nin Gazze'deki ailesinin evini bombaladı. Saldırıda 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
 
 
 
İSRAİL ASKERİ REHİN!
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 1  İsrail askerini esir aldıklarını duyurdu. 
 
 
 
İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, yayımlanan video  kaydında, "Kassam Tugayları, Gazze'de İsrail askerleri ile girdiği çatışmada  60962065 numaralı Şaol Aron adında bir İsrail askerini esir aldı" dedi. 
 
 
Ebu Ubeyde'nin açıklamasının ardından Gazze'de sevinç gösterileri  yapıldı. 
 
 
 
İsrail makamları ise kaçırılma olayına ilişkin açıklama yapıldı. Ayrıca esir alınan askerin Filistinli tutsakların serbest bırakılması için kullanılacağı açıklandı. Esir alınan İsrail askerin üzerindeki takip çipi sökülerek Kassam Mücahidleri'nin internet sitesinden dünyaya gösterildi.
Vatan
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.