1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İşte FETÖ'cü hainlerin son yazışmaları!
İşte FETÖ'cü hainlerin son yazışmaları!

İşte FETÖ'cü hainlerin son yazışmaları!

FETÖ'cü militanlarının son yazışmaları ortaya çıktı. Polise verecekleri ifadeleri önceden hazırlayan FETÖ'cüler, gerekirse deşifre olmamak için FETÖ'ye çok ağır küfürler edilmesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunuluyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Eli kanlı örgüt FETö'ye yönelik yapılan operasyonlar kapsamında FETö'cü hainlerin son yazışmaları ortaya çıktı.

FETö'cü militanların bugün ele geçen SKYPE görünümlü son yazışmalarında,e nasıl ifade verecekleri tek tek anlatılıyor. Takiyyecilikte sınır tanımayan FETö'cülere deşifre olmamak için gerekirse FETö'ye çok ağır küfürler edilmesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunuyorlar.

FETö'nün gizli mesajları deşifre oldu

"AMMAR BİN YASİR GİBİ DİLİNLE SöYLEYECEKSİN"

FETö'cülerin,  girişiminden sonra kendi aralarında kurdukları iletişim polis tarafından deşifre edildi. SKYPE adlı program üzerinden görüşmelere devam eden örgüt militanları polise verecekleri ifadeler doğrultusunda yönlendiriliyor. Polis sorgulamasında hataya düşmemek ve deşifre olmamak için tüm kutsallarına bile çok ağır hakaret etmesi gerektiği yönünde direktif verilirken, buna razı olmayan FETö'cüler ise " Bin Yasir gibi dilinle söyleyeceksin " diyerek yatıştırılıyor.









Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.