1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Konya'daki cinayetin nedeni kıskançlık
Konya'daki cinayetin nedeni kıskançlık

Konya'daki cinayetin nedeni kıskançlık

Konya'da işlenen cinayetle ilgili polis tüm delilleri topluyor. İddialara göre cinayetin nedeni kıskançlık!

A+A-

Erzurum Güncel- İNTERNETHABER - Selçuk üniversitesi'ni sarsan cinayetin sır perdesi aralanıyor. Cinayetin zanlısı Kimya Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet G.'nin suçunu itiraf ettiği belirtildi. İddialara göre üniversitedeki korkunç cinayetin nedeni ise yasak aşk!

Profesör ile Doçentin aynı kadına aşık oldukları için kavga ettikleri öne sürülüyor. İddiaya göre 'evli' olan kadın da aynı üniversitede öğretim üyesi.

Konya'da Selçuk üniversitesi Mühendislik Fakültesi çevre Mühendisliği Bölümü çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin özdemir, üniversitedeki odasında boğazı kesilerek öldürüldü.

PROFESöR SUçUNU İTİRAF ETTİ
katil-profesör.jpg

öLDüRüLEN DOçENT
öldürülen-doçent.jpg
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
 
üniversitenin Alaeddin Keykubat Kampusu'ndeki fakülte binasında işlenen cinayetle ilgili, polis geniş çaplı araştırma başlattı. Kilidi kırılarak girilen odada eşinden 6 ay önce boşanan, 2 çocuk babası Doç. Dr. Celalettin özdemir'in vücudunda çeşitli bıçak darbelerinin bulunduğu ve boğazının da kesildiği görüldü.  
 
PROFESöRE GöZALTI
 
Doç. Dr. Celalettin özdemir’i katili olduğu iddiasıyla Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan G.’nin eşi ve Kimya Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet G. gözaltına alındı.
 
Doç. Dr. özdemir’in cinayetini araştıran polis, Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet G.’nin 2 gündür, fakülteye gelmediği belirlendi. Polis, Prof. Dr. Ahmet G.’nin 2 gündür evinde gitmediği tespit edilince, araç plakasından yola çıkarak araştırma başlattı. 
 
Mobese kamerası kayıtlarından Prof. Dr. Ahmet G.’nin, Karatay ilçesinde olduğunu saptayan polis, trafikte seyir halindeyken gözaltına aldı.
 
YASAK AŞK İDDİALARI
 
Cinayetin kıskançlık nedeniyle işlendiği ileri sürüldü. öldürülen Celalettin özdemir ile cinayet zanlısı Ahmet G.'nin, yine aynı fakültede bulunan öğretim üyesi bir kadına ilgi duydukları ve cinayetin de bu nedenle işlendiği belirtildi.

Evli olduğu öğrenilen kadın öğretim üyesinin polis ifadesine başvuracak. üniversite ise bu skandalla çalkalanıyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.