1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Kuyumcuyu böyle öldürdüler
Kuyumcuyu böyle öldürdüler

Kuyumcuyu böyle öldürdüler

Şırnak'ın İdil ilçesinde, evinin önünde öldürülen ve altın dolu çantaları çalınan 23 yaşındaki kuyumcu Osman Hacı Kayar cinayeti güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Şırnak'ın İdil ilçesinde 17 Haziran'da uğradığı saldırı sonucu öldürülen ve altın dolu çantaları çalınan 23 yaşındaki Osman Hacı Kayar cinayeti ile ilgili geçtiğimiz günlerde 9 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltında sorguları tamamlan 9 kişiden korucubaşı olduğu iddia edilen N.İ. ile F.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 kişi ise serbest bırakıldı. 

Mahkemenin ardından basın açıklamasında bulunan Osman'ın ailesi, "Bu olay sıradan kurgulanmış bir olay değildir. Bu olay bir çete örgütlenmesidir. Bu çetenin bölgemizde başka suçlarda işlediklerinin kanaatindeyiz. Bu olay bütün yönleriyle açığa çıkartılmazsa çeteler daha farklı canlar yakacaklar. Bu güçlerin arkasındaki bağlantı ve unsurların çıkartılmasını istiyoruz. Bu güne kadar ki emniyet çabalarını takdirle karşılıyoruz ancak olayın tüm yönleriyle açığa çıkartılması gerekmektedir. Dosyaya kapanmış gözüyle bakılmamalıdır" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.