1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. MEB, TEOG sonuçlarını açıkladı!
MEB, TEOG sonuçlarını açıkladı!

MEB, TEOG sonuçlarını açıkladı!

Millî Eğitim Bakanlığı, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenleyeceği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının soru ve cevaplarını Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden öğretmenlerin anlatımıyla videolu olarak yayımladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü arasında yapılan işbirliğiyle, bugün gerçekleştirilen son oturumun hemen ardından, soru ve cevaplar, hem yazılı hem de ders öğretmenlerinin anlatımıyla videolu olarak EBA portalın web adresi "www.eba.gov.tr"üzerinden yayımlandı. Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce derslerine ait ortak sınav soru ve cevaplarının videolu anlatımı EBA'da yayımlandı.
öte yandan, MEB'in eğitim bilişim ağı EBA'da farklı içeriklerle hazırlanmış 150 binin üzerinden dijital eğitim içeriği bulunuyor. Bakanlık, EBA portal üzerinden merkezi ortak sınavlara girecek 8. sınıf öğrencileri için 6 dersten hazırladığı ders videolarını bir süre önce yayımlamaya başlamıştı. Portala, cep telefonlarından, tabletlerden ya da tüm bilgisayarlardan ulaşılabiliyor. Her kademede öğrencinin videolu ders içeriklerine ulaşabildiği EBA portalının 2 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

CEVAPLARA ULAŞMAK İçİN TIKLAYINIZ...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.