1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP’de muhaliflere bir şok daha
MHP’de muhaliflere bir şok daha

MHP’de muhaliflere bir şok daha

MHP’de Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi ve Çankaya 4. İlçe Seçim Kurulu’nun ardından bir önemli karar da Yargıtay’dan geldi. Yargıtay, parti içi muhalefetin 19 Haziran’da düzenledikleri kurultaydaki tüzük değişikliklerini tescillemedi. Öte yandan Yüksek S

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Merkezi avukatı Yücel Bulut, twitter adresinden yaptığı açıklamada, “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Tüzük Değişikliklerinin Parti Tüzüğüne İşlenmesine ilişkin talepleri reddetmiştir” dedi. Yargıtay, tüzük değişikliğine ilişkin incelemesini, iptal davası sonrası yapacağı bildirildi.

Bahçeli açıkladı: 10 Temmuz'da kurultay yapılacak mı?Bahçeli açıkladı: 10 Temmuz'da kurultay yapılacak mı?


YSK GöRüŞüYOR


öte yandan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, çankaya Seçim Kurulu'nunMHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itiraz hakkında, "Gündemde var.Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız" dedi.

Güven, 17. Dönem Adli ve İdari Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcı Kura çekim Töreni'ne katıldı. Törenin yapılacağı salonda yanına gelen gazetecilerin sorularını yanıtlayan YSK Başkanı Güven, çankaya Seçim Kurulu'nun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itirazın görüşüleceğini belirtti.

çıkacak kararı kendisinin de merak ettiğini vurgulayan Güven, "Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız." değerlendirmesinde bulundu. Bir gazetecinin, "Karar ne zaman çıkar" şeklindeki sorusuna YSK Başkanı Güven, "Şu an burası yeri değil." yanıtını verdi.Umut ERDEM/ Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.