1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP'li adaylar seçim turuna devam ediyor
MHP'li adaylar seçim turuna devam ediyor

MHP'li adaylar seçim turuna devam ediyor

MHP Erzurum milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- ÇİMEN VE HIZARCI PASİNLER’DE SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı seçim çalışmalarına Pasinler ilçesi ile devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında Pasinler ilçesi sanayi esnafının dertlerini dinleyen Çimen ve Hızarcı, “20 yıldır Hasankale’ye gelir gideriz. Hala toz toprak içerisinde. Esnafın ise hali perişan işleri bitme noktasında" dedi. Pasinler ziyaretini tamamlayan Çimen ve Hızarcı, seçim çalışmalarına köylerde devam etti.

ILICA’DA MHP ADAYI ARSLAN’A BÜYÜK İLGİ MHP Erzurum Milletvekili adayı Gökhan Arslan, seçim çalışmaları için gittiği Ilıca’da vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Beraberinde Aziziye İlçe Başkanı Fatih Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aziziye ilçesine bağlı Ilıca mahallesinde esnafı ziyaret etti. Tek tek ziyaret edip esnafın sorunlarını dinleyen Arslan, kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. MHP’nin genç milletvekili adayı Gökhan Arslan, özellikle ilk kez oy kullanacak gençlerin ilgi odağı oldu. Ilıcalıların MHP’ye gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldığını belirten Arslan; “Ülkemizin teminatı olan gençlerin partimize ilgisi inşallah 7 Haziranda sandığa yansıyacak ve MHP Erzurum’da birinci parti olacaktır” dedi.


MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. AYDIN: “VATANDAŞIMIZ MUTLU DEĞİL” MHP Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 7 Haziran seçimleri öncesi ilçe ve mahalle köylerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gittiği her yerde seçmenin yoğun ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Aydın, “Gezdiğimiz ilçe belde ve köylerde vatandaşların ne besicilik, ne tarım ne de temel ihtiyaçları noktasında mutlu olduklarını gördüm. Güneyde yılan hikayesine dönen Söylemez Barajına umut bağlayan patates ve şeker pancarı üreticisi susuzluktan ve bir bardak çay parası bile etmeyen şeker pancarı fiyatından muzdariptir. Buna birde adil olmayan ve daha çok büyük işletmeciye hitap eden teşvik yasaları eklenince besici ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Daha kötüsü köylerdeki ışıklandırma eksikliği ve kabarık elektrik faturaları onları canından bezdirmiş durumdadır. Halkımızın en çok zorlarına giden ise; Diyarbakır belediyesinden tahsil edilemeyen elektrik faturasının onlardan tahsil edilmeye çalışıldığını bilmeleri veya ödememeleri durumunda elektrik saatlerinin sökülüp karanlıkta bırakılmalarıdır.” diye konuştu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.