1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Mesut Mercan yeniden ekrana çıkacak
Mesut Mercan yeniden ekrana çıkacak

Mesut Mercan yeniden ekrana çıkacak

Adana'da huzurevinde kalan, TRT'nin duayen spikerlerinden Mesut Mertcan, 5 Aralık Pazartesi günü, Erhan Çelik'le birlikte ana haberi sunacak...

A+A-

Erzurum Güncel- Duayen haber spikeri Mesut Mertcan, medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’le yaptığı röportajda son isteğinin TRT ekranında haber okumak olduğunu söylemişti.
Usta gazeteci Uğur Dündar’ın, Alev G. Cimin ile Mesut Mertcan röportajından sonra sosyal medyada yapıtı çağrıya sessiz kalmayan TRT 1 Ana Haber spikeri Erhan çelik, Mertcan’a “koltuğum sizindir” dedi.

5 Aralık Pazartesi saat 19.30’da Erhan çelik; TRT’nin büyük emektarı Mesut Mertcan ile koltuğunu paylaşacak. İkili ana haberi birlikte sunacak.

 

İşte Mesut Mertcan’ın röportajından satırbaşları:

* Burada olan bir insan nasıl öyle işte. Rahatsızlıklarım çok fazla. Belde kayma, sağımda solumda fıtık, sağ bacağım çok fena durumda, fizik tedavim devam ediyor. Yine de Allah'a şükür.

* Genç meslektaşlarıma bakıyorum şaşırıyorum. çok iyileri de var, çok ama çok kötüleri de. çok çalışmak ve eleştiriye açık olmak ve şımarmamak lazım. Ekrana çıkıp 50 kişinin 100 kişinin, 1 milyon kişinin onları tanıması önemli değil. Kişi işini iyi yapmalı ve layık olmalı. Seyirci hatayı affetmez. önce sever ama sonra bir anda dışlar.

* Mesleğimi çok özledim. Hiç çıkaramıyorum ki aklımdan. Ben hayatımda mesleğime hiç leke sürdürmedim. Hayatımda ekrandayken asla politikayı karıştırmadım. Hep objektif oldum.

* Şimdi ekrana baktığımda arkadaşların çoğunu çok artist buluyorum. Bazıları ürkek, bazıları halkla iletişim kurmaya çalışıyor ama ben etkilenmiyorum.

* Son kez değil, birkaç haber kez okumak isterdim. Göçüp gitmeden bunu yapmayı çok isterdim inan… (Ağlıyor)

* Devlet memuruyduk. önüne geleni okurdun, mesela reddetme hakkım olsa 12 Eylül bildirisini okumazdım.

* (15 Temmuz bildirisini TRT’de silah zoruyla okuyan spiker Tijen Karakaş için) O çocuk bunu hak etmedim. Serçe gibi ekranda tir tir titriyordu. İçim acıdı. Hak etmedi bunu. Bütün bunlar FETö ve çetesinden kaynaklandı.

* Onun (Tijen Karaş), ruhsal durumunu çok iyi anlıyorum. üstelik kadın başına. Asker geliyor, silahla gidiyor. Böyle şey olmaz ya. Bunlar asker değil. Bunlar sayın başbakanın söylediği gibi, asker kılığına girmiş teröristler; Türkiye’yi karıştırmak isteyenler.Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.