1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Nasuhi Göngör, Star'dan gönderildi
Nasuhi Göngör, Star'dan gönderildi

Nasuhi Göngör, Star'dan gönderildi

STAR medya grubu Nasuhi Güngör için verdiği kararla gündem oldu. Nasuhi Güngör A Haber kanalında Davutoğlu için bir söz edince yazılarına son verildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Hükümete yakın medyada Nasuhi Güngör şoku yaşanıyor. A haber kanalında Ahmet Davutoğlu hakkında söylediği bir cümle işinden etti. Star Gazetesi Nasuhi Güngör ile yollarını ayırdı.

Peki ne demişti Nasuhi Güngör?

İşine son verilmesine sebep olan sözleri dün akşam A haber'de yayınlanan "Toplumsal Hafıza" programında dile getirdi. Hedefinde Ahmet Davutoğlu vardı ve 'açıkça söyleyeceğim' deyip şunları söylemişti;

-"Siyasi boşluk var, Başkanlık sistemi ile ilgili sahici gündeme geçemediğimiz için, iki başlılık var. Daha da açık konuşacağım, Türkiye'nin paralel yapı ile mücadelesinde gayret etmesi gerekenler bunu yeterince yapmıyor. Siyasiler de bunu gündemlerine yeterince almıyor. Hükümet yeterince gündemine almıyor. AK Parti de almıyor gündemine. çok daha aktif gündemlerine almak zorundalar.

AHMET DAVUTOĞLU İLE DEVAM EDİLEMEZ

-"Davutoğlu, dışileri bakanı olarak çok önemli hizmetler gördü. Türkiye'nin Suriye ile de Rusya ile de devam eden ve niye devam ettiğini hala anlamadığım gerginlik ile ilgili hala çözüm üretilemiyor. Türkiye bu ikili yapıyı kırmak zorunda. Ve açık söyleyeyim Sayın Ahmet Davutoğlu ile artık bu mesele devam edemeyecek bir hale gelmiştir.AK Parti kendine yeni bir yol aramak durumundadır."

STAR GAZETESİ İŞİNE SON VERDİ

Nasuhi Güngör'ün bu sözleri olay yaratırken gazetesi Star anında yazılarına son verdi.

Peki Nasuhi Güngör, Ahmet Davutoğlu ile ilgili kendi kanaatini mi bildiriyordu yoksa daha yukarıların rahatsızlığını mı dile getiriyordu? Medya kulisleri şimdi bunu konuşuyor. İktidarda safların yeniden belirlendiği söyleniyor. Star Gazetesi'nin de safını seçtiği iddia ediliyor.

İnternethaberfbgp
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.