1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Oktar'dan Erdoğan'a dekolte ricası
Oktar'dan Erdoğan'a dekolte ricası

Oktar'dan Erdoğan'a dekolte ricası

Adnan Oktar, Erdoğan'dan dekolteli kadınların daha ön plana çıkarılmasını istedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Adnan Oktar, Erdoğan'ın keskin dil yerine, daha sakin bir dil kullanması gerektiğini söyledi. Erdoğan'ın Atatürk'ten sonra gelen en önemli lider olduğunu anlatan Oktar, bazı özellikleriyle Erbakan'a çok benzediğini; ancak cesareti ve delikanlılığıyla bir çok liderden ayrılarak Türkiye için efsane bir isim haline geldiğini savundu.

Adnan Oktar ve kedicikleri dün akşam yine A9 TV kanalında gündemi değerlendirdi. Derin dekolteleriyle dikkat çeken program konuklarının sorularını cevaplayan Oktar, yurtdışında Erdoğan için yapılan yorumları değerlendirdi. Erdoğan'ın iradeli bir karakter olduğunu ve yenilgiyi kabul etmeyen yapısıyla Erbakan'a benzediğini söyleyen Oktar canlı yayında şunları söyledi:

"İradeli karakterli bir delikanlı. Erbakan Hocam'a bir çok yönüyle benziyor. Yenilmek gibi bir ifadeyi kabul etmezdi Erbakan Hocam'da. 28 Şubat'ta devletin derin yapıları tarafından çok sıkıştırıldı o yüzden çekildi.

"İMAM ADAMA CUMA SORULMAZ"

Tayyip Hocam'dan şunları istirham ediyoruz. Sanata, müziğe çok önem versin. Bağnazlığa takmasın. Baksanıza Cuma'ya gitti mi gitmedi mi diye tartışıyorlar! Sen imama ne diyorsun arkadaş. O bilmiyor mu? İmam diplomasına sahip bir insan, Cuma nedir ne değildir diye sorular soruyorsun. Mezhep konusunda da ayrım yapmıyor. Burası çok şahane, buradan çok iyi puan aldı.

85.20140406002420.jpg

"DEKOLTELİ BAYANLAR öN PLANA çIKSIN"

Başörtülü hanımlar konusunda da gerekli adımları attı. Onlar biraz ortada olsa özellikle bu bağnazlar, gerekli adımları atacak. Başörtüsüz bayanları, dekolte bayanları da ön plana çıkarsın. Bakıyorsun Bağdat caddesi, Nişantaşı'nda neler oy alamadı? Bu acı bir şey.

YOUTUBE İçİN YASAK KARARI

Yasakçı bir hal almasın. Youtube kapatırım şunu bunu kapatarım böyle olmaz. Sakin bir dil kullanıp, puan kaybetmemek varken, keskin bir dil kullanıp puan kaybetmenin ne anlamı var. Avrupalılar bize soru soruyor cevap vermezi çok güç. Cesaretin güzel, delikanlılığın iyi ama ne gerek var.

"BAŞBAKAN'I YEDİRMEYİZ"

Biz Başbakan'ı yedirmeyiz, ezdirmeyiz bunu da söyleyeyim. Şu ana kadar Türkiye'yi iyi götürdü. Ekonomik anlamda bir hayli iyi. Demirel zamanında her sabah millet zam korkusuyla kalkıyordu. Turgut özal zaten ben zam yapmaya geliyorum dedi. Ekonomik krizleri şu an Türkiye hiç hissetmedi. Efsane Sayın Başbakan bunu kimse inkar edemez. 

85.20140406002510.jpg
 İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.