1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Okullar ne zaman açılacak
Okullar ne zaman açılacak

Okullar ne zaman açılacak

Okullar ne zaman açılacak, 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılı ne zaman başlıyor?

A+A-

Erzurum Güncel- Milyonlarca öğrenci ve velilerini ilgilendiren tartışma ile ilgilli Kültür ve Turizm Bakanı ömer çelik'ten önemli açıklamalar geldi. özellikle turizmcilerin çağrısı sonrası gündeme gelen 'Okulları geç açılması'na ilişkin Twitter hesabı üzerinde paylaşımlarda bulunan Bakan çelik, Milli Eğitim Bakanlığı'nın konu ile ilgili çalıştığını belirtti.

’Okullar geç açılsın turizm canlansın’ önerisine Kültür ve Turizm Bakanı ömer çelik'ten açıklama geldi.

Bakan çelik, attığı tweet ile "Okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini Milli Eğitim Bakanımızla görüştük." dedi. öte yandan Terör ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen ülke turizmini canlandırmak için Fethiye, Bodrum ve Marmaris Belediye Başkanlarının, okulların 14 Eylül yerine, Kurban Bayramı’ndan sonraki pazartesi günü olan 28 Eylül’de açılmasını önerisine, İzmir’in belediye başkanları destek verdi. Başkanlar, "Okullar geç açılsın, turizm canlansın" önerisine katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, okulların ne zaman açılacağını açıkladı mı? 2015 - 2016 Eğitim-öğretim Yılı takvimi belli oldu mu? Dersler ne zaman başlıyor? öğrencilerin okulların açılmasından 10 gün sonra 24 Eylül’de Kurban Bayramı için tekrar tatile gireceğinin altını çizen üç belediye başkanı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ortak çağrıda bulunarak okulların Kurban Bayramı tatilinden sonraya açılmasını istedi.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.