1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Onur Özbizerdik yine serbest
Onur Özbizerdik yine serbest

Onur Özbizerdik yine serbest

ETİLER’deki lüks bir restorantta tartıştığı kişilere ateş açarak kaçan ve Şişli’de 5 yıldızlı bir otel odasında yakalanan İsmail Onur Özbizerdik, “Meskun mahalde ateş ederek genel güvenliği tehlikeye atmak” ve “Ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından tut

A+A-

Erzurum Güncel- özbizerdik, emniyetteki ifadesinde, locada oturma yüzünden grupla kavga ettiğini, arbede yaşandığını, daha sonra oradan ayrıldığını söyledi.

 ‘KENDİSİ ATEŞ ALDI’


özbizerdik, hakimlik ifadesinde ise “Karşı taraf alkollüydü. Küfür etti. Servis bıçağını eline alınca bana vuracağını düşündüm. Silahı elime aldım. Silah kendisi ateş aldı. Pişmanım” dediği öğrenildi. Yurt dışına çıkış yasağı konulup ayda bir gün emniyete giderek imza atmasına karar verilen özbizerdik bırakıldıktan 3 saat sonra yine aranmaya başlandı. 


 

Adliyeden ayrıldıktan sonra hostes kız arkadaşı M.ç. ile Nişantaşı’nda buluşan özbizerdik, genç kızı Sarıyer’de ormanlık alana götürdü. Onur özbizerdik, burada kendisini polise ihbar ettiği gerekçesiyle M.ç.’yi acımasızca dövdü. Yüzü tanınmayacak hale gelen M.ç.’yi olay yerinde bırakan özbizerdik kayıplara karışırken, kanlar içindeki M.ç. güçlükle 112 Hızır Acil’i arayıp yardım istedi. M.ç. kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

 

TEKRAR YAKALAMA KARARI çIKARILDI

Sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan Onur özbizerdik hakkında, kız arkadaşını darbettiği iddiasıyla yakalama kararı çıkartıldı.
      
Etiler'deki bir restoranda tartıştığı kişilere tabancayla ateş açtığı iddiasıyla gözaltına alınan ve sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan özbizerdik'in, Nişantaşı'nda buluştuğu kız arkadaşı manken Melis çakır'ı akşam saatlerinde Sarıyer Kilyos'taki ormanlık alana götürdüğü ve kendisini ihbar ettiği düşüncesiyle darbedip yaralı halde bırakarak kaçtığı öne sürüldü.

Telefonla sağlık ekiplerini arayan Melis çakır, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çakır'ın dişlerinden bazılarının ve burnunun kırıldığı öğrenildi.

çakır'ın polise şikayette bulunması üzerine, Onur özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

çeşitli suçlardan emniyette 6 kaydı bulunduğu belirtilen, Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin çakıcı'nın üvey oğlu özbizerdik, Etiler'de 30 Mayıs'ta kız arkadaşıyla gittiği lüks restoranda loca nedeniyle tartıştığı kişilere ateş açtıktan sonra restorandan kaçmış, olayda ölen veya yaralanan olmamıştı.

Şişli'deki bir otelde dün gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürülen özbizerdik, "meskun mahalde ateş ederek güvenliği tehlikeye sokma" ve "ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilmişti. özbizerdik, "yurt dışına çıkış yasağı" ile "evine en yakın güvenlik birimine ayda bir kez imza verme" zorunluluğundan oluşan adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. (AA)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.