1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. PKK'lı Çiftin Aşkı!
PKK'lı Çiftin Aşkı!

PKK'lı Çiftin Aşkı!

PKK'ya üyelikten sabıkaları olduğu belirlenen Maşallah Aktaş ile Sultan Kar'ın AVM kafeteryasındaki tartışmasında Aktaş, kafedeki müşterilerin önünde sevgilisini öldürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul'da iki sevgilinin AVM kafeteryasındaki tartışması cinayetle sonuçlandı. Maşallah Aktaş'ın tabancayla 2 el ateş açtığı sevgilisi Sultan Kar hayatını kaybetti. Aktaş gözaltına alınırken, öldürdüğü sevgilisiyle birlikte kaldığı evde 2 pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. çiftin terör örgütü PKK'ya üyelikten sabıkaları olduğu ortaya çıktı.

VURDU, AMBULANS İSTEDİ

önceki gün, saat 16.00 sıralarında, Esenyurt'ta bir AVM'nin girişindeki kafede buluşan jeofizik mühendisi Sultan Kar (40) ile sevgilisi Maşallah Aktaş (46) bir anda tartışmaya başladı. Belindeki tabancayı çıkaran Maşallah Aktaş, kafedeki müşterilerin gözü önünde sevgilisi Sultan Kar'a 2 el ateş etti. Ardından şoka giren Aktaş, sevgilisi kanlar içinde yerde yatarken "ambulans çağırın" diye bağırdı. Polis, Aktaş'ı gözaltına alırken, ağır yaralıKar ise hastaneye kaldırılırken ambulansta yaşamını yitirdi.

PKK üYESİ çIKTILAR

Polis iki sevgilinin Esenyurt'ta kaldıkları evde arama yaptı. Evde 2 pompalı tüfek, çok sayıda fişek ve terör örgütü PKK'nın bayrakları ele geçirildi. İki sevgilin de terör örgütüne üyelikten sabıkalarının olduğu ortaya çıktı.Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.