1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Petek Dinçöz'e şok!
Petek Dinçöz'e şok!

Petek Dinçöz'e şok!

Petek Dinçöz ağlarak Erdoğan'dan yardım istedi, Can Tanrıyar üste çıktı. Tanrıyar bugün mahkemeye gidip şikayetçi oldu, Petek hapse bile girebilir.

A+A-

Erzurum Güncel- Magazinci Can Tanrıyar İstanbul 10’uncu Aile Mahkemesi’ne başvurarak eski eşi şarkıcı Petek Dinçöz hakkında asılsız ve küçük düşürücü ithamlarda bulunduğu gerekçesi  koruma kararı aldırdı.

Petek bu karara uymazsa hapse girebilir. Tanrıyar gazetecilere "Kızın ruh hali iyi değil" dedi, 'seks kaseti var' iddialarına da yanıt verdi. öyle bir kaset var mı o kaset Can Tanrıyar'da mı? 

Mahkeme Dinçöz’ün, Can Tanrıyar’a yönelik olarak şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

PETEK HAPSE GİREBİLİR

Tedbirin 1 ya süre ile uygulanmasına hükmeden mahkeme, Dinçöz’ün bu kararın gereklerine aykırı hareket etmesi halinde üç günden on güne kadar zorlama hapse tabi tutulacağını, tedbir kararının gereklerine aykırılığın her tekrarından 15 günden 30 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını hatırlattı.
petek-dinçöz-ve-can-tanriyar-.jpg
CAN TANRIYAR : PETEK HANIM ARTIK KONUŞAMAZ

Adliyede basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tanrıyar, Dinçöz’ün iddialarını yalanladı. “Petek Hanım’ın artık bana bu şekilde suçlamalarda bulunması, konuşmasını mahkeme bir ay süreyle yasakladı” diyen Tanrıyar “Artık benimle ilgili bu tip şeylere mahkeme tedbir koydu. Onlar koruma taleplerini televizyondan bağırarak yapıyorlardı. Biz hukuki olarak başvurumuzu yaptık” dedi.

KIZIN RUH HALİ İYİ DEĞİL

Tanrıyar boşandığı eşi için şunları söyledi;

-“12-13 yıl beraber yaşadığım kadın ile ilgili kötü konuşmak istemiyorum. Kızın ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum. Birilerinin çok kötü dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. Yanındakiler bana göre dediler ki sansasyon yaratırız bununla.

*- Ama sansasyon affedersiniz bel altı kullanılarak yapılmaz Petek arasa öfkemden yaptım, sinirimden yaptım beni doldurdular desin ben bir dakikada el sıkışıp ayrı yollara gitmeye hazırım. Hiçbir şey peşinde değilim. Ama bana hakkımı teslim etmesi lazım” .

PETEK DİNçöZ'üN KASETİ VAR MI?

Bir gazetecinin kendisinde Dinçöz’ün uygunsuz görüntülerinin bulunduğu şeklindeki iddiaları sorması üzerine Tanrıyar, “En ufak böyle bir olay yok, böyle bir kaset yok. Hiçbir şey yok. Bunu bir yıl önce gündeme getirdiler. Böyle bir şey olsaydı çağrılırdım, arama yapılırdı, istenirdi, sorulurdu” dedi.

Tanrıyar’ın avukatı ise, “Gerekli her türlü başvuruyu yaptık yapmaya devam edeceğiz. Suç duyurularımız maddi manevi tazminat davalarımız ve gereken her türlü başvuruyu yapıyoruz. Koruma tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEMİŞTİ

Bir televizyon programına katılan Dinçöz eski eşi Can Tanrıyar’ın kendisini dövdüğünü belirterek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Emiie Erdoğan’a seslenerek, “Beni bu adamdan kurtarın” demişti.

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.