1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sahte yönetmen yine iş başında
Sahte yönetmen yine iş başında

Sahte yönetmen yine iş başında

Kendisini yönetmen olarak tanıttığı genç kızlarla 'seni televizyon dizilerinde oynatacağım' diyerek dolandırıp cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Ahmet Hakan Yaşar, yeniden sahnede.. Sahte yönetmen, aynı yöntemle tu

A+A-

Erzurum Güncel- İddiaya göre, sinema sektöründe ışıkçı olarak çalışanı Ahmet Yaşar, sosyal paylaşım sitesi üzerinden genç kızlara arkadaşlık isteği gönderiyor, tanıştığı yeni arkadaşlarına kendisini sinema yönetmeni olarak tanıtıyordu. Sohbeti ilerlettikten sonra kendisine oyuncu aradığını söyleyerek kandırdığı genç kızlarla buluşuyordu. Otel odası veya arkadaşlarının evine götürdüğü genç kızlarla cinsel birliktelik yaşıyordu. 5 ayrı suçtan sabıkası olan Yaşar, E.T. adlı genç kızı kandırdığı, İnternet üzerinden yazışarak "filmde sana başrol vereceğim" dediği, çıplak görüntülerini çekerek tehdit ettiği ve tecavüzde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Daha önce de benzer yöntemlerle genç kızlarla bağlantı kurup dolandıran ve tacizde bulunan Yaşar, 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde  Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran mağdur kadın, Ahmet Hakan Yaşar'ın kendilerine cinsel istismarda bulunmaya çalıştığını başarılı olamayınca darp ettiğini öne sürdüler.

"KALçAMA çATAL BATIRDI"

Başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesine başvurulan Kübra K., Ahmet Yaşar'la sosyal medya üzerinden tanıştığını ve Yaşar'ın kendisini yönetmen olarak tanıttığını anlattı. Yaşar'ın kendisine filmlerde başrol oynatacağını söylediğini bunun üzerine İstanbul'a geldiğini anlattı. Genç kadın, Yaşar'ın dizide oynamak için bir de dansçıya ihtiyacı olduğunu söylediğini bunun üzerine arkadaşını arayarak çağırdığını kaydetti. Kübra K., korku dolu geceyi ise şu sözlerle anlattı: "Aynı gece hem arkadaşına hem de bana tecavüz etmeye kalkıştı. Ben kendisini kovdum. Boğazımı sıktı. Kalçama çatal batırdı. Polisi aramak üzereyken telefonumu kırdı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gözde odama gelince bir kez daha darp edildik. Kapıyı kilitleyerek uyudum. Şikâyetçiyim" dedi.

Mağdur Gözde E. ise, "Arkadaşım Kübra yeni başlayacak bir dizi için dansçı olmamı istedi. Ben de kabul ettim. Akşam kaldıkları eve gittim. Gece odama kendisini yönetmen olarak tanıtan Ahmet Hakan girdi. Dans figürlerimi görmek istedi. Ben de dans ettim. Fakat bana farklı amaçla yaptırdığını anladım. Benimle birlikte olmak istedi. Ben de odadan kaçtım. Kübra'nın odasına giderken beni yakaladı. Saçlarımdan sürükledi. Kübra araya girdi. Kübra'nın boğazını sıktı. Odaya kendimizi zor attık. Kapıyı kilitledik ve uyuduk" diye konuştu.

DAVA AçILDI

İfadesine başvurulan şüpheli Ahmet Hakan Yaşar, kimseyi darp etmediğini ve zorla cinsel ilişki kurmadığını iddia. Yürütülen soruşturma sonunda, iki gencin müşteki olarak yer aldığı bir iddianame hazırlandı. İddianamede şüpheli olarak yer alan sahte yönetmenin, cinsel ilişkiye girmek istediği iki kadını bu teklifi reddetmeleri üzerine darp ettiği anlatıldı. Dava ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Dilek YAMAN/SABAH öZEL İSTİHBARAT

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.