1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Sevinçten gözlerim yaşardı'
'Sevinçten gözlerim yaşardı'

'Sevinçten gözlerim yaşardı'

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Erzurum temasları sırasında elini öptüğü 86 yaşındaki İsmail Hakkı Palabıyık konuştu.

A+A-

Erzurum Güncel- Başbakanın elin öpmesinden dolayı çok duygulandığını ifade eden Palabıyık, "Rüyamda gördüm. Camiden çıktım. Başbakan Davutoğlu elimi öptü. çok mutlu oldum, sevinçten gözlerim yaşardı" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, katıldığı AK Parti Erzurum İl Kongresinde, "Artık devlet ve devlet görevlileri el öptürmeyecek, aksine devlet görevlileri milletin elini öpüp, önünde diz çöküp ders alacak" dedi.

Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz kimsenin karşısında eğilmedik, eğilmeyiz. Allah'ın ve milletin huzurunda sadece hesap veririz. Devlet Bahçeli Tunceli'de bir söz sarf etti. 'Devlet el öpmez' diyor. İşte onun kafasındaki devlet anlayışı bu. Devlet el öptürmez, diz çöktürmez, gerekirse milletin huzurunda diz çöker, ders alır ama millete diz çöktürmez."Başbakan bu konuşmasına istinaden Erzurum'da 86 yaşındaki dedeye el öptürmedi; elini öptü.

Gez Mahallesi semtinde Başbakanlık otobüsüyle kenti gezen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir anda otobüsten inerek kendisini çok görmeyi istediği bildirilen 86 yaşındaki İsmail Hakkı Palabıyık'ı iki dakika bekledi. Camiden çıkan Palabıyık, hemen Başbakan Davutoğlu'nun yanına gitti. Bu sırada Başbakan Davutoğlu, Palabıyık'ın elini öperek, hayır duasını aldı.İsmail Hakkı Palabıyık'a ulaşan İHA ekibine o anki duygularını aktaran dede, "Her zaman Başbakanımızı görmeyi çok arzuluyordum. Bugün de ilimize geldi. Kendisini görmek nasip oldu. Elimi öpünce çok duygulandım, mutluluktan gözlerim yaşardı" diyerek bol bol dua etti.


x

x

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.