1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sol moda!
Sol moda!

Sol moda!

Patronlar kapitalizme savaş açtı. Zenginlerin başkenti Nişantaşı, kimlik bunalımı yaşadı! Yılbaşı süslemeleri arasında komünizmin simgesi 'kızıl yıldız' öne çıktı. Sosyetik semtte 'sol modası' başladı. Sokaklar postallı, yeşil parkalı ve Che şapkalı insan

A+A-
Erzurum Güncel- İstanbul'da zenginlerin adresi Nişantaşı, sola kaydı. Yılbaşı süslemeleri için kullanılanin ve komünizmin simgesi "kızıl yıldızlar" ile birlikte, sosyetik semtte "sol moda akımı" başladı. Türkiye'nin en zenginlerinin yaşadığı Nişantaşı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Şişli Belediyesi'nin eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün başkanlığında süsleme için kullanılan İngiliz askerleri, bu yıl yerini komünizmin sembolü"kızıl yıldızlara" bıraktı. Başkan Hayri İnönü, bu yıl sokaklara kızıl yıldız astırdı. Kapitalizmin kalesi  caddelerini süsleyen kızıl yıldızlar, görenleri şaşırttı. 

ESİN KAYNAĞI ALİ KOç 

Nişantaşı'ndaki sosyalizm modasını ise "Eşitsizliğin ortadan kalkması için kapitalizmin ortadan kalkması gerekir" diyen Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç başlattı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı da işadamı Koç'a arka çıktı. Patronların, kapitalizm karşıtı söylemleri ve Nişantaşı'nda yılbaşı süslemesi olarak kullanılan kızıl yıldızlar, zengin semtine kimlik bunalımı yaşattı. 



NİŞAN TAŞI'NDA SOL RüZGARI 
HDP'lilere verilen destekle dikkat çeken sosyetik semt, değişime uğradı. City's Nişantaşı AVM'de "sol moda" kıyafetler kapışıldı. Sosyetikler, kürk ve topuklu ayakkabılarını bir kenara attı! Sokaklar, postallı, yeşil parkalı ve Che Guevara şapkalı insanlarla dolup taştı. Nişantaşı için Küba benzetmesi yapıldı.

 Yoldaşların adresi şaştı! 
 Artık Küba yerine Nişantaşı'na gideceğim. 
 Rahat uyu Che Guevara! 
 , Che'nin izinde... 
 Che'nin askerleri. 
 Gülse Birsel, Nişantaşı devriminin yüzü olsun. 
 Tek yol Nişantaşı... 
 Şanlı kızıl yıldız Nişantaşı'nda... 
 Teşekkürler Ali Koç. 
 Nişantaşı'nda komünizm rüzgarı! 
 Komünistler Nişantaşı'na! 
 Patronların yeni imajı "kızıl yıldız" 
 Nasılsa Türkiye'nin en zenginleri kapitalizm düşmanı. Tam komedi. 
 Nişantaşı, kapitalizme karşı!



İşadamı Ali Koç, "kapitalizm" çıkışıyla dikkat çekmişti.



Sosyalizmin simgesi "kızıl yıldızlarla" süslenen Nişantaşı'nda HDP'ye oy çıkmıştı. ünlü City's AVM'nin reklam panolarına sanal alemde, gerilla kıyafetli kadınlar yakıştırılmıştı!


ŞAPKAM ŞEKİL öNüMDEN CHEKİL
Sosyetik semt, sağdan sola kaydı. Nişantaşı sokaklarına "kızıl yıldızlar" asıldı. Gözler, semtin ünlü isimlerine odaklandı. Sosyal medyada, Ali Koç, Gülse Birsel ve Ahmet Hakan gibi isimlerin, "sol modasına" uyduğu yorumları yapıldı.


Takvim
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.