1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sümeyye Erdoğan'a suikast açıklaması
Sümeyye Erdoğan'a suikast açıklaması

Sümeyye Erdoğan'a suikast açıklaması

Fethullah Gülen, Sümeyye Erdoğan'a suikast için konuştu: "Keşke bu dehalarını Türkiye'yi ayağa kaldırma istikametinde kullansalar."

A+A-

Erzurum Güncel- İNTENNETHABER.COM - Fethullah Gülen, Sümeyye Erdoğan için Fuat Avni'ye suikast emri verdiği iddialarına ilişkin ilk kez konuştu.

Fethullah Gülen, Sümeyye Erdoğan'asuikast iddiasının, "Daha ne desek ki acaba, orijinal olsa da diğerleri ülfet ünsiyetten dolayı renk attı, yeni daha cazip bir şey bulsak, bunları söylesek" amacıyla üretildiğini belirterek yalanladı.  

"Benim hafıza dağarcığımda o kadar kirli kelime yok" diyen Fethullah Gülen, şöyle devam etti: "300 tane farklı yalan türü olduğunu duyunca şaşırdım ben. Bizim sözlüklerde değil, ansiklopedilerde bile o kadar çirkin kelime yoktur. Bu ne dihadır böyle Keşke bu dehalarını Türkiye'yi ayağa kaldırma istikametinde kullansalar." 

İŞTE FETHULLAH GüLEN'İN O SöZLERİ...



SüMEYYE ERDOĞAN'A SUİKAST İDDİASI

Sabah ve Akşam gazetelerinde bugün yayınlanan haberde, Fuat Avni'nin CHP milletvekili Umut Oran'la yaptığı iddia edilen yazışmaların bir bölümüne yer verilmişti. 

Yazışmalarda Sümeyye Erdoğan'a suikast yapılacağı ve bundan Fethullah Gülen'in haberi olduğu iddia edilmişti. 

Yazışma iddialarında Fuat Avni CHP’li Oran’a, "Tayyip kızıyla uğraşırken siz de seçime adapte olun. İsrail’le ABD’ye yalancı çıkmayalım" diyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.