1. HABERLER

  2. EGE

  3. Süper Loto rekora koşuyor
Süper Loto rekora koşuyor

Süper Loto rekora koşuyor

8 haftadır devreden Süper Loto’nun 17 milyon TL'ye yaklaşan ikramiyesi nedeniyle vatandaşlar loto bayilerine koştu.

A+A-

Erzurum Güncel- Milli Piyango idaresine bağlı Süper Loto ikramiyesinin çekiliş saatine kadar yaklaşık 17 milyonu bulması beklenirken, büyük ikramiyeyi duyan vatandaşlar loto bayilerine akın etti. Geçtiğimiz hafta 6 bilenin çıkmaması üzerine devreden büyük ikramiye vatandaşların iştahını kabarttı. 8 haftadır devrederek ikramiyesini sürekli katlayan Süper Loto’nun 17 milyon TL'ye yaklaştığını duyan vatandaşlar, yakınlarında bulunan loto bayilerine giderek şansını denedi. Gişeye gelen vatandaşların bazıları cihazın şansına oyunu bırakırken, bazıları ise uzun süre kolonları doldurmakla uğraştı.

Bakırköy Nimet Abla Milli Piyango Gişesinde çalışan Mahmut Selçuk, “Süper Loto’nun büyük ikramiyesinin Perşembe gününe kadar 17 milyona kadar ulaşması bekleniyor. 8 haftadır devrediyor, günü olmamasına rağmen Süper Loto’ya vatandaşlar daha fazla ilgi gösteriyor. Şans topunun daha fazla oynanması gerekirken, Süper Loto bu gün daha çok oynandı” dedi.

Büyük ikramiye yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için oynadığını dile getiren Mehmet Engin, “Kısmet çıkarsa, parayı kazanırız. Ben sürekli oynamıyorum, çok biriktiği zamanlar oynuyorum. Bir milyon iki milyon beni tatmin etmiyor ama kazanırsak, bir iki tane çocuk falan okuturuz. Ben bu oyunu hayır için oynuyorum. Bakarsın tutarsa, bizde bunu hayır kurumlarına falan bağışlar öyle geçinip gideriz diye düşünüyorum” diye konuştu.
çocukların eğitimi tam almaların gerektiğine dikkat çeken Ohannes Gülleroğlu ise “Büyük ikramiye bana çıkarsa Okuduğum okulu satın alırım. Daha sonra okuma imkanı olmayan öğrencilerin okuması için yardım ederim” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.